13 évesen apám megvert. Azóta nem állok vele szóba. Eltelt 10 év. Megbocsássak neki?
Hogyhogy azóta nem állsz vele szóba?Összepakoltad a cuccod 13 évesen és elköltöztél?
Persze hogy bocsáss meg neki! Nem jó haraggal a szivedben élni!
Bocsáss meg neki, 13 évesen még gyerek volt, nem tudta mit csinál!
(23 évesen illene helyesen fogalmazni)
Kérdező, ezt csak te tudod... én a helyedben akkor, ha belátja a hibáját és bocsánatot kér, akkor megbocsájtanék, egyébként meg nem.
(én anyámmal vagyok hasonló viszonyban, de ő elgaloppozta magát, mert azzal jelent meg egy idő után, hogy "jöttem békülni" majd elkezdte továbbra is azt fújni, hogy neki miért volt igaza, és nekem mit kéne már másképp látni, úgyhogy fordulhatott is vissza a kapuból)
Kérdező, ha megbocsájtasz, akkor azt fogja gondolni, hogy nincs probléma, az akkori tettével. Most is azt gondolja valószínűleg...de akkor végképp sazt fogja érezni, hogy veled meg lehet csinálni bármit.
Csak gondolkozz el azon, hogy akarod az idődet pazarolni egy olyan emberre, aki megvert. Vagy inkább normális emberekre fordítasz figyelmet.
Ha mindenki, akit megvert az apja (legtöbbször jogosan), haragudna, elég gáz lenne.
A mai fiatalok nem tisztelik a szüleiket, de ők elvárják azt.,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!