Mit tegyek? Nem bírom már tovább!
Jézusom! Most ezt így ahogy végig olvastam tátva maradt a szám...
Sürgősen lépned kell ezügyben hívd fel a gyermekvédelmiseket vagy szólj bárkinek az utcából hogy ezt és amazt műveli apád, vagy gyorsan menj el rendőrségre!Sajnos ezt tudom tanácsonlni csak 13 éves vagyok de ennél durvábbat nem olvastam még!
Tok mindegy ki mot mond,igy nem szabad elni.Beszelj egy tanaroddal akiben megbizol es kerd meg h segitsen, hivd ki a gyerekvedelmiseket,es meg olyan kis fiatal vagy de ne add fel.Ennel te sokkal jobb es tobb vagy, es hidd el nem kell igy leelned az eleted.
Nagyon sok lehetoseged van arra,h segitseget kerj es hidd el h vannak szervezetek akik ebben tudnak segiteni szoval MUSZAJ AZONNAL felkeresned oket.
Ne felj nem fog agyonverni,ha akart volna mar megtette volna ez csak egy zsarolas a reszerol mert pontosan tudja h az amit csinal buntetendo.Szoval ne felj,megolni nem fog..szoval ilyen marhasagokat ne higyj el:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!