Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem bírom tovább! Meg akarok...

Nem bírom tovább! Meg akarok halni (? )

Figyelt kérdés
Anyugám kb 8 éve alkoholista,egyedül nevel,mindig én rángattam be az utcáról amikor részeg volt,mindig segítettem neki,milliószor elsírtam neki,hogy nem bírom ezt tovább,kikészült az idegrendszerem.Mindig mondta,hogy nem iszik többet,mert rájött,hogy csak árt nekem is emg magának is.Már vagy 3 hónapja nem ivott,eszembe se jutott,hogy alkoholista volt,de ma elment találkozni egy haverjával.Már itthon kéne lennie,hivogattam,nem vette fel.Írt egy esemest,hoyg nincs baj.Felhívtam,és végre felvette..Hallottam a hangján,hogy részeg.Bennem ismét egy világ dőlt össze,a könnyeimtől alig látok,már hívni se tudom,mert a telefonom darabokban van,egyszerűen én ezt már nem bírom,nem akarok így élni,elegem van mindenből.. Annyira ki van készülve asz idegrendszerem,hogy már tépem a hajamat,véresre kaparom a bőrömet,véresre sírom a szemeimet.Nem akarok élni,elegem van. .:'(((Nem bírom tovább,kikészültem! Nem tudok már mit tenni :'((
2014. aug. 9. 23:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
Ne tégy semmi meggondolatlant! Apukáddal mi a helyzet? Esetleg más rokonok? Hány éves vagy. Megrendített az írásod, egyszerűen csak magamhoz ölelnélek szorosan, így ismeretlenül. :(
2014. aug. 9. 23:36
 2/12 anonim ***** válasza:
61%
Anyukádnak azonnali elvonókúra ha akarja, ha nem. Pszichológus sem ártana, lehetőleg mindkettőtöknek. Az alkoholizmus komoly betegség, főleg akkor ha téged is tönkretesz. Nem kell finomkodni, akár erőszakkal is el kell vinni orvoshoz, mert ha így folytatja, akkor bekövetkezhet a legrosszabb. Erre újra és újra emlékeztetni kell, különben tényleg nem fog soha megváltozni.
2014. aug. 9. 23:37
 3/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok, pont helyett kérdőjelet akartam írni. :/
2014. aug. 9. 23:37
 4/12 anonim ***** válasza:
Én pedig a második vagyok és legszívesebben ugyanazt tenném, amit az első válaszoló írt :(
2014. aug. 9. 23:38
 5/12 anonim válasza:
Először próbálj meg lehiggadni. Aztán keres meg egy hozzád közeli emberhez és kérd meg hogy ma hagy aludjál nála és mondd el neki hogy ezt te nem bírod. Háha segíteni fog és ne akarj meghalni az a legönzőbb dolog. Fel a fejjel
2014. aug. 9. 23:40
 6/12 A kérdező kommentje:

Apukám messze él tőlem,tudja,hogy anya mit művel,de egy szóval se mondta még,hogy magához venne,csak annyit,hogy "Egyszer minden rendbe jön".15 éves vagyok. Egyszerűen nem látok kiutat az egészből,nem tudok mit tenni,csak megállás nélkül sírni.Nem értem,hogy miért kell ezt átélnem,hogy mivel érdemeltem ki ezt a poklot,mindig próbáltam jó gyerek lenni,próbáltam szép életet teremteni magamnak,jó tanuló vagyok,soha sem kértem tőle semmit,csak,hogy szokjon le.De ennyit sem érdemlek meg.Kezdem úgy érezni,hogy menthetetlen depresszíóba estem ,ami már 8. éve így megy

..

2014. aug. 9. 23:41
 7/12 anonim ***** válasza:
59%

Hétfőn menj el a háziorvosotokhoz, kérj tanácsot.

Kérj magadnak is egy beutalót a helyi pszichiátriai gondozóba. A hajtépés, véresre kapart bőr, komoly betegségre utalnak nálad is.

Ha fiatal korú vagy tegyél bejelentést a gyámügyön.

Ha időseb vagy, kezeltesd megad, majd keress munkát költözz el otthonról állj a saját lábadra, mert rámész!

2014. aug. 9. 23:42
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem tudnék elválni anyukámtól,mert mindennél jobban szeretem..Mindig próbáltam magam megoldani a dolgokat,mindig én voltam az "erős,megrendíthetetlen",megjátszottam,hogy tojok az egészre,de minden éjszaka sírva aludtam el.Melletünk laknak a keresztszüleim,de nekik is most született gyerekük,nem akarok a terheikre lenni,apukám maradt az egyetlen választásom,megpróbálom magam rávenni,hogy holnap írjak neki.. :'(
2014. aug. 9. 23:48
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Hívj föl egy lelki segélyszolgálatot. De komolyan. Ez nem egy olyan teher, amit egy 15 éves kamasz el tud viselni egyedül így, viszont bátornak kell lenned, hogy segítséget kérj.

[link]

továbbiak:

[link]

[link]

2014. aug. 9. 23:55
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem tudok hívni semmi lelkisegély vonalat,mert széttörtem a telefonomat..
2014. aug. 10. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!