Nem bírom tovább! Meg akarok halni (? )
Apukám messze él tőlem,tudja,hogy anya mit művel,de egy szóval se mondta még,hogy magához venne,csak annyit,hogy "Egyszer minden rendbe jön".15 éves vagyok. Egyszerűen nem látok kiutat az egészből,nem tudok mit tenni,csak megállás nélkül sírni.Nem értem,hogy miért kell ezt átélnem,hogy mivel érdemeltem ki ezt a poklot,mindig próbáltam jó gyerek lenni,próbáltam szép életet teremteni magamnak,jó tanuló vagyok,soha sem kértem tőle semmit,csak,hogy szokjon le.De ennyit sem érdemlek meg.Kezdem úgy érezni,hogy menthetetlen depresszíóba estem ,ami már 8. éve így megy
..
Hétfőn menj el a háziorvosotokhoz, kérj tanácsot.
Kérj magadnak is egy beutalót a helyi pszichiátriai gondozóba. A hajtépés, véresre kapart bőr, komoly betegségre utalnak nálad is.
Ha fiatal korú vagy tegyél bejelentést a gyámügyön.
Ha időseb vagy, kezeltesd megad, majd keress munkát költözz el otthonról állj a saját lábadra, mert rámész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!