20 évesen tényleg ennyire utálni kell engem, mert egy nappal később akarok a család után menni nyaralni egy koncert miatt?
Ráadásul aznap dolgoznom is kell azin a napon, amikorra közölte velem a családom, hogy márpedig nyaralni indulunk. (és azt is közölték mellé, amikor kiderült, hogy melóznom kell, hogy "oldd meg, hogy tudj jönni velünk, cseréld el vagy dolgozd le egy nappal korábban..") Nem volt nagy divatja eddig sem nálunk a húde nagy családi programoknak, és ráadásul busszal is egy óra az út csak oda ahová mennénk 5 napra. De koncert is lesz a városban aznap este amire már több, mint egy hónapja szóltam, hogy nagyon szeretnék elmenni.
Most még mindig piszkálva vagyok, hogy csináljak valamit a munkával, mert mindenképpen együtt kell mennem velük..
Ez így normális? Nem mondom azt, hogy annyira önálló felnőttként kellene kezelniük 20 évesen, de azért vannak nekem is saját ki igényeim..
Szóval szerintetek?
L
Sokan a te korodban még egy napot sem dolgoztak.
A szüleid ha ezt nem értékelik, akkor érjék be azzal, hogy utánuk mész. A melód mellett Neked is lehetnek önálló programjaid, pláne ha előre jelezted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!