Mikor kéne ott lennem a Volton, ha az első sorban akarok lenni?
Ha még nem voltál fesztiválon, akkor mivel nem vagy ebben túl gyakorlott, nem sok esélyed van az első sorra... Egyedül mész vagy másokkal? Mert ha egyedül, akkor tényleg semmi esélyed. Előtte már 16 órakor vannak koncertek, és biztos vagyok benne, hogy a legnagyobb állatok már az első koncertek előtt ott fognak állni - hiszen elég népszerű az Arctic Monkeys, piszok nagy tömeg lesz. Ez azt jelenti, hogy nagyjából 5 órán keresztül egy helyben kell állnod, ha egyedül vagy, nem mehetsz el pisilni, venni valamit stb. Ja és arra készülj, hogy brutál módon megy majd az agresszivitás, egymás lökdösése, kitúrása a helyről.
Én 7 éve imádom az Arctic Monkeyst, de még csak eszembe se jutott, hogy az első sorban akarjak álldogálni, mert az baromi kényelmetlen lesz. Inkább hátrébb maradok, olyan helyen, ahol nem lök arrébb senki a helyemért, nem nyomnak neki a kordonnak, nem fulladok meg, nem tapossák szét a lábam - ja és ha bármi gáz van, esetleg rosszul leszek, akkor pillanatok alatt ki tudjak jutni a hatalmas tömegből. Ezeket azért tartsd szem előtt, főleg első fesztiválozóként :)
Tudom már későn írom, de azért leírom :D
Nem kell előre odamenni, csak bátornak lenni :D Mi például a legtöbb koncerten első sorban voltunk, pedig nem előre mentünk oda, hanem még a koncert kezdete UTÁN. Csak törni kell az utat a tömegben, senki se zavar ha egy ember előremegy :) Pedig nem is vagyok nagydarab a 170 centimmel, és 65 kilómmal, csak gyorsan mentem még mielőtt valaki odab*sz egyet xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!