Már unom a koncerteket, amikre járok. Valami nagyobb tombolást akarok, mit ajánlotok?
Eddig mindig a kedvenc együttesem koncertjeire jártam, ha játszottak Budapesten, de azt érzem, hogy egyre populárisabbak. És egyre több krva jár a koncertjükre, mivel jól néznek ki.(mármint a banda tagjai) Szeretem a rockot, valami nagyobb tombolást akarok. Imádom a 30 seconds to Marsot, Nirvanát és hasonlókat. Itthoni együttesek közül (bár tudom kevés rá az esély), de nincs ilyen? Egyébként Szigetre is tökre kimennék, de tuti nem engednek még el, és a barátnőim ilyen szempontból nem olyan beállítottságúak mint én, szóval kb. nincs senki, akivel mehetnék. Pedig vágyom rá.. meg Voltra, EFOTT-ra is. Tippek?
17 L
Hát kérd meg szüleidet, hogy kimennek e veled Nickelsdorf-ba.Én kimegyek oda a Nova Rock fesztre.Elég jó fellépők lesznek.Pl:Rammstein,KISS,Bullet for my valentine,Korn meg ehhez hasonlók.Pedig én még csak 14 vagyok mégis kimegyek a szüleimmel.
14f
Hallgass THE CLASH nagylemezeket...azokra lehet tombolni!Megéri a befektetést.
Jó kis punk rock,szegény Kurt a Nirvanaból igen csak szerette őket! ;)
35/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!