Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem bírom tovább! Meg akarok...

Nem bírom tovább! Meg akarok halni (? )

Figyelt kérdés
Anyugám kb 8 éve alkoholista,egyedül nevel,mindig én rángattam be az utcáról amikor részeg volt,mindig segítettem neki,milliószor elsírtam neki,hogy nem bírom ezt tovább,kikészült az idegrendszerem.Mindig mondta,hogy nem iszik többet,mert rájött,hogy csak árt nekem is emg magának is.Már vagy 3 hónapja nem ivott,eszembe se jutott,hogy alkoholista volt,de ma elment találkozni egy haverjával.Már itthon kéne lennie,hivogattam,nem vette fel.Írt egy esemest,hoyg nincs baj.Felhívtam,és végre felvette..Hallottam a hangján,hogy részeg.Bennem ismét egy világ dőlt össze,a könnyeimtől alig látok,már hívni se tudom,mert a telefonom darabokban van,egyszerűen én ezt már nem bírom,nem akarok így élni,elegem van mindenből.. Annyira ki van készülve asz idegrendszerem,hogy már tépem a hajamat,véresre kaparom a bőrömet,véresre sírom a szemeimet.Nem akarok élni,elegem van. .:'(((Nem bírom tovább,kikészültem! Nem tudok már mit tenni :'((
2014. aug. 9. 23:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
huhh, és nincs otthon több készülék? vezetékes vagy mobil?
2014. aug. 10. 00:55
 12/12 anonim válasza:
39%
Szegénykém, nagyon sajnálom, ami veletek történik! A gyámügyet és a pszichiátert nem ajánlanám, ide nem hatóság kell, hanem komoly munka! Először is, anyukád nem rossz ember, hanem beteg ember! Az alkoholisták mindig valamilyen trauma miatt isznak, mert ez tompítja el annyira az elméjüket, hogy ne gondoljanak a lelki fájdalomra. Nagyon erősnek kell lenned, egyedül te tudsz neki segíteni, ami tudom, nagy feladat, de meg tudsz birkózni vele! Nagyon fontos, hogy meg tudjon bízni benned, és hogy együtt megtaláljátok az igazi okát az ivásnak. Erősítsd meg benne, hogy feltétel nélkül szereted, és mellette fogsz állni, az sokat fog neki segíteni. Ne keseredj el azért, mert most megbotlott, biztosan rosszul fogja ő is érezni magát ezek után. Nagyon hosszú és fájdalmas út az, amin most ő jár, és nélküled nem fogja tudni megcsinálni. Fontos vagy neki, ezért bírta ki azt a három hónapot is, de innét még tovább tudja csinálni. Nagyon nehéz most megérteni és szeretni őt, tudom, de bízom benne, hogy ezzel a pár sorral tudtam segíteni neked! Kitartás és sok erőt kívánok neked, és ismeretlenül is nagyon becsülöm azt a szeretet, amivel viseltetsz iránta!
2014. aug. 10. 03:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!