Mit tegyek, ha apám folyton ugráltat?
Külföldön dolgozik 4 hónapja kezdte kint a munkát, 3 hetente jár haza körülbelül.
Amikor itthon van, egyből kell mindenért ugrani neki, egy szavára, valamint, amikor kint van, akkor is folyton hívogat, írja az SMS-eket, hogy menjek el, feltölteni a telefonját, vegyem fel a kártyájáról a pénzt, menjek el ide-oda, nézni neki ezt-azt. Mindig kitalál valamit, ami miatt ugráltathat, még külföldről is.
Nem csak körülötte forog a napom, más dolgom is van. Elmondtam neki, de egyik fülén ki, másikon be.
20l
Nem akarja, hogy veletlenul is elfelejtsd:)
Amugy, szerintem itthon s ugraltatott, megszokta. Hosszu karja meg kulfoldrol is eler.
Szerintem ez nm ugráltatás. Segítséget kér, és vár. Ez is egy kapocs. Ha Te nehézség nélkül meg tudod tenni, tedd meg. De ha nem szívből csinálod, akkor mondj neki nemet.
Sok sikert!
Ebben mi az ugráltatás??
Ő külföldről hogy töltse fel a telefonját? A pénzt hogy juttassa el hozzátok, ha te nem vagy hajlandó felvenni?
Hogy lehetsz ilyen nyegle és lusta, hogy ezt ugráltatásnak veszed?
Segíts otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!