Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apámat felidegesítettem és...

Apámat felidegesítettem és nagyon megvert! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és veszekedtünk, mert elhagytam a telefonom és nem hagyta, hogy elmondjam hogy mi történt csak bele vágott mindig a mondatomban és azt mondtam neki, hogy te h.lye vagy és nagyon megvert, vérzett az orrom és a szám ,de nem akarta abba hagyni annyira elborult az agya. Nagyon rosszul vagyok meg minden, mit csináljak holnap hogy menjek suliba, nagyon látszik rajtam, hogy megvertek mert fel van repedve az arcom?!
2015. febr. 19. 23:36
 11/94 anonim ***** válasza:
83%

Ez akárhogy is nézzük, családon belüli erőszak. Ami az én meglátásom szerint a legmocskosabb és leggerinctelenebb bűncselekmények egyike. Ironikus, hogy pont ez marad a legtöbbször büntetlenül.

És ha valaki azt mondja, hogy jogosan kapott a kérdező: nem, nem jogosan. Igen, valóban, visszaszólt, miután a kedves apa gyakorlatilag szót nem hagyott neki, és eleve vétkesnek állította be. Másrészt erre nem szabadott volna, hogy brutális verés legyen a válasz. Mert itt nem egy-két nevelő célzatú pofonról van szó, hanem egy elborult elméjű barom szadista erőfitogtatásáról.

Az is nagyon sokat elmond, hogy a kérdező édesanyja sem mert közbelépni, és inkább hagyta, hogy a fiát szadista módon bántalmazza az apa, mert FÉLT. Egy normális apától nem fél a felesége.

Mindenképp menj suliba, sőt, ha nem akarod, hogy mind te, mind anyukád félelemben éljetek életetek hátralevő részében, akkor amikor lehetőséged nyílik rá, hívd fel az alábbi számot:

Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat (OKIT)

Telefon: 06/80-20-55-20 (éjjel-nappal)

www.bantalmazas.hu

e-mail: okit@ncsszi.hu

Az ország egész területéről ingyenesen hívható Telefonszolgálat a hozzátartozók közötti erőszak (párkapcsolati erőszak, a gyermekbántalmazás, illetve a háztartáson belül a rokonok, családtagok által elkövetett erőszak), prostitúció- és emberkereskedelem áldozatainak segítésével foglalkozik.

A suliban beszélj az ofővel vagy az igazgatóval, amelyikben jobban megbízol, mondd el neki, hogy mi történt, és hogy szeretnél elmenni orvoshoz látleletet vetetni. Ahogy előttem megírták, ha annyiban hagyod ezt a dolgot, azzal csak passzívan gyakorlatilag támogatod az erőszakot. Az ilyennek nem lenne családban a helye!

2015. febr. 20. 00:24
 12/94 anonim ***** válasza:
81%
Anyukád fél apukàdtól? Akkor nàlatok nagy a baj. Azért annyira nem tudnék félni, hogy hagyjam a gyerekem verni. Kérj a suliba segítséget, ha anyâd nem képes rá, hogy fellépjen az agresszív apád ellen.
2015. febr. 20. 00:24
 13/94 anonim ***** válasza:
75%
Ez nem vicc szólnod kell egy felnôttnek, ne titkold el mért rendszeresse fog válni!
2015. febr. 20. 01:04
 14/94 anonim ***** válasza:
78%
Mar ne haragudj, ha ez igaz, akkor edesanyadban sincs holmi nagy tartas. Ha az en ferjem kezdte volna el pufolni a gyereket, es teszem az "felek hogy en is kapok" azonnal rendort hivok. Ha fel van repedve az arcod, el kene vinniuk orvoshoz, hogy kimossak a sebet es osszevarrjanak. Vagy ezert is kapna apadtol, ha nem hagyna elfertozodni az arcodat? Amugy, ha bemesz holnap suliba, nincs az az eletunt tanar, aki beveszi a "leestem a lepcson" sablont. Nagyon sajnallak.
2015. febr. 20. 01:15
 15/94 anonim ***** válasza:
56%

Mindenképp fordulj valakihez, akár a suliból, akár azok közül a szervek közül, akiket most ajánlottak a többiek!

Most először fordult elő, hogy bántott? Illetve anyukáddal is így bánik?

2015. febr. 20. 01:19
 16/94 anonim válasza:
70%
Ha valaki ennyire nem ura az érzelmeinek, az nem túl jó fényt vet a jövőre. Mondanod sem kell, hogy ez nem volt egyedüli eset a brutalitásra. Hallgass a válaszolókra, ez nem játék! Leírták, milyen lehetőségeid vannak, élj velük! Menj be a suliba! Elképzelhetőnek tartom, hogy az apád megpróbálja megakadályozni (ő is tudja a következményeket, gondolom). Ráadásul most a telefon sincs nálad. Ebben az esetben írj emailt vagy facebookon levelet valamelyik tanárodnak és arra a címre, amit Simon Belmont nevű válaszoló is megadott. Írd le a szituációt őszintén és kérj segítséget! Remélem mielőbb rendeződik az ügy.
2015. febr. 20. 02:18
 17/94 anonim ***** válasza:
9%
Talán ha neked kerülne az a telefon több havi munkádba, és lenézésbe, meg türésbe amit a melohelyeden kapsz (és fizetésedbe, bár annak nem nevezném ezt az alamizsnát amit a magyar családapáknak dobálnak e néven) TE IS KIAKADNÁL.
2015. febr. 20. 04:11
 18/94 anonim ***** válasza:
83%
17. És akkor jogos, hogy szétveri a gyerekét? Már megbocsáss, de az erőszak nem megoldás.
2015. febr. 20. 04:23
 19/94 anonim ***** válasza:
82%
Zerge620! Par napja azt a telefont vesztettem el, amit a sajat, munkaval megkeresett penzbol vettem. Ki voltam akadva, de NEM kerultem olyan hangulatba, hogy veresre verjek egy gyereket. Tuti bennem van a hiba.
2015. febr. 20. 06:40
 20/94 anonim ***** válasza:
58%

El kéne menni tényleg látlelet azonnal most reggel anyukáddal együtt (bár nem tudom anyának lehet-e azt az embert nevezni, aki együtt él egy agresszív barommal, aki gyereket és nőt ver!).

Erre nincs mentség. Jobb lenne kettőtöknek apád nélkül.

2015. febr. 20. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!