Apámat felidegesítettem és nagyon megvert! Mit csináljak?
Ez akárhogy is nézzük, családon belüli erőszak. Ami az én meglátásom szerint a legmocskosabb és leggerinctelenebb bűncselekmények egyike. Ironikus, hogy pont ez marad a legtöbbször büntetlenül.
És ha valaki azt mondja, hogy jogosan kapott a kérdező: nem, nem jogosan. Igen, valóban, visszaszólt, miután a kedves apa gyakorlatilag szót nem hagyott neki, és eleve vétkesnek állította be. Másrészt erre nem szabadott volna, hogy brutális verés legyen a válasz. Mert itt nem egy-két nevelő célzatú pofonról van szó, hanem egy elborult elméjű barom szadista erőfitogtatásáról.
Az is nagyon sokat elmond, hogy a kérdező édesanyja sem mert közbelépni, és inkább hagyta, hogy a fiát szadista módon bántalmazza az apa, mert FÉLT. Egy normális apától nem fél a felesége.
Mindenképp menj suliba, sőt, ha nem akarod, hogy mind te, mind anyukád félelemben éljetek életetek hátralevő részében, akkor amikor lehetőséged nyílik rá, hívd fel az alábbi számot:
Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat (OKIT)
Telefon: 06/80-20-55-20 (éjjel-nappal)
www.bantalmazas.hu
e-mail: okit@ncsszi.hu
Az ország egész területéről ingyenesen hívható Telefonszolgálat a hozzátartozók közötti erőszak (párkapcsolati erőszak, a gyermekbántalmazás, illetve a háztartáson belül a rokonok, családtagok által elkövetett erőszak), prostitúció- és emberkereskedelem áldozatainak segítésével foglalkozik.
A suliban beszélj az ofővel vagy az igazgatóval, amelyikben jobban megbízol, mondd el neki, hogy mi történt, és hogy szeretnél elmenni orvoshoz látleletet vetetni. Ahogy előttem megírták, ha annyiban hagyod ezt a dolgot, azzal csak passzívan gyakorlatilag támogatod az erőszakot. Az ilyennek nem lenne családban a helye!
Mindenképp fordulj valakihez, akár a suliból, akár azok közül a szervek közül, akiket most ajánlottak a többiek!
Most először fordult elő, hogy bántott? Illetve anyukáddal is így bánik?
El kéne menni tényleg látlelet azonnal most reggel anyukáddal együtt (bár nem tudom anyának lehet-e azt az embert nevezni, aki együtt él egy agresszív barommal, aki gyereket és nőt ver!).
Erre nincs mentség. Jobb lenne kettőtöknek apád nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!