Anyukám megvert engem! MIT tegyek?
Anyuval és Apuval élek.Semmi gondunk nem volt mostanáig.Két here anyám megvert mert hármas lettem irodalomból.Nem vagyok rossz tanuló,4-5ös kategória.Amikor megtudta hogy hármas vagyok,lehülyézett,lesunyizott,és elmondta hogy elcsesztem az életem.Azóta megvon tölem mindent,nem enged semmit,még a laptopomat semi használhatom,ezért írok telefonról.Mindig negatív hozzám.Apámmal nincsenek jóban,hetente üvöltöznek.Már öt évesen is én csitítgattam öket.Kérlek segítsetek!
13/F
Végezd el a munkád, ami a kötelességed. 13 évesen ez nem más, mint az iskola és a tanulás. Tőlem is kapnál egy tockost, ha rossz jegyeket hoznál haza úgy, hogy még csak nem is tanulsz, mert minden mással foglalkozol helyette.
A pofont pedig ne tituláld verésnek.
Nem tudsz mit tenni, sajnos az ő dolguk, ha egymással üvöltözni akarnak.
Csak egy dolgot tehetsz,próbálsz jobban teljesíteni az iskolában :(
1-es,
Hol irta a kerdezo, hogy pofont kapott? Te mast olvasol mint ami ide van irva?
Öhmmmm ... 13 évesen hogy lehetsz doktor?
Anyudnak igaza van, hogy atnulnod kell, de egy 3-as simán becsúszhat még a lejobbaknak is (mert ahogy írod ez nem rendszeres), valamint az erőszak sosem megoldás. :)
Kamukérdés tele önellentmondással.
"Semmi gondunk nem volt mostanáig." vs. "Apámmal nincsenek jóban,hetente üvöltöznek.Már öt évesen is én csitítgattam öket." Akkor most melyik állítás az igaz? Ilyen rövid szövegben ilyen durván ellent mondani magadnak, művészet.
Persze, mindent megvon tőled, azért van 13 évesen laptopod ÉS okostelefonod. Tanuljál inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!