Anyukám megvert engem! MIT tegyek?
Anyuval és Apuval élek.Semmi gondunk nem volt mostanáig.Két here anyám megvert mert hármas lettem irodalomból.Nem vagyok rossz tanuló,4-5ös kategória.Amikor megtudta hogy hármas vagyok,lehülyézett,lesunyizott,és elmondta hogy elcsesztem az életem.Azóta megvon tölem mindent,nem enged semmit,még a laptopomat semi használhatom,ezért írok telefonról.Mindig negatív hozzám.Apámmal nincsenek jóban,hetente üvöltöznek.Már öt évesen is én csitítgattam öket.Kérlek segítsetek!
13/F
Te a verès nem old meg semmit,istenem mosz egy 3as irodalomból általánosban?Szart se fog érdekelni az állásinterjúdom hogy általános iskolában 3as voltál,csak az érettsegidet és a diplomádat nézik majd,Javítsd ki és beszélj az anyukáddal,hogy majd jövőre jobb leszel.Én nem is értem az ilyen szülőket.Én is 3as voltam matekból 8.ban,persze anya nem örült,de sose vert meg.Ne szomorkodj,mindjárt itt a nyár:)
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!