Anyukám ennyire sajnálja előlem a pénzünket? 15/L
Nem mondom, hogy nagyon gazdagok lennénk de azèrt van pénzünk nagyobb kiadásokra, több mint a barátaim nagy részének...
Minden évben valami nagyobb dolgot kapok szülinapomra (pl.: szintetizátort, teniszruhát stb...) és mindig van egy kisebb partim a barátaimmal...
Mostanában nem nagyon vagyok jóban anyukámmal és ezt mind apa intézte de most lesz a szülinapom és egy táskát, egy ruhát meg egy karkötőt szerettem volna... Ez összesen max 20 000 ft.
Nos a ruhát meg a karkötőt megvettem. Ma mmondtam apukámnak hogy mivel nem rendelték meg a táskát már biztos nem ér ide a szülinapomig mondta hogy szól anyának akivel majd megbeszèlem. Anyukámat nem igazán érdekelte, mikor láttam hogy már biztos nem fog érdeklődni rákérdeztem...
Nagyon leszidott... Hogy már meg volt a szülinapi ajándékom és mit képzelek...
Kérlek ne kényes p*csázzatok le, nem igazán vagyok elkényeztetve... Apa megvesz dolgokat de a családi kapcsolataink nem olyanok... És nincsen válltáskám, anyukámét hordom, ezért szerettem volna egy sajátot.:)
Liba...így megfelel??
Semmit nem tudsz még az életről, nem tudhatod, épp hogy állnak anyagilag a szüleid. Ami neked nem sok pénz, nekik lehet hogy az. Nem tudhatod, eddig milyen áron kaptad meg, amiket megkaptál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!