Anyukám ennyire sajnálja előlem a pénzünket? 15/L
Nem mondom, hogy nagyon gazdagok lennénk de azèrt van pénzünk nagyobb kiadásokra, több mint a barátaim nagy részének...
Minden évben valami nagyobb dolgot kapok szülinapomra (pl.: szintetizátort, teniszruhát stb...) és mindig van egy kisebb partim a barátaimmal...
Mostanában nem nagyon vagyok jóban anyukámmal és ezt mind apa intézte de most lesz a szülinapom és egy táskát, egy ruhát meg egy karkötőt szerettem volna... Ez összesen max 20 000 ft.
Nos a ruhát meg a karkötőt megvettem. Ma mmondtam apukámnak hogy mivel nem rendelték meg a táskát már biztos nem ér ide a szülinapomig mondta hogy szól anyának akivel majd megbeszèlem. Anyukámat nem igazán érdekelte, mikor láttam hogy már biztos nem fog érdeklődni rákérdeztem...
Nagyon leszidott... Hogy már meg volt a szülinapi ajándékom és mit képzelek...
Kérlek ne kényes p*csázzatok le, nem igazán vagyok elkényeztetve... Apa megvesz dolgokat de a családi kapcsolataink nem olyanok... És nincsen válltáskám, anyukámét hordom, ezért szerettem volna egy sajátot.:)
20 ezer azért nem kis pénz még szülinapra sem.
Én egy tortát és egy darab könyvet kaptam a családtól a 20. szülinapomra....mégse akadtam ki hogy sajnálják rám a pénzt.
Említettem, kicsit többet keresnek a szüleim mint az átlag ezért kapunk általában nagyobb ajándékokat...
És igazából azért zavar, hogy nem kapom meg mert már erről beszélek nagyon rég óta és a nővérem közben mindent megkap amit kiejt a száján... Zsebpénzt nem kapok, abból nem tudom megvenni...
Az elkényeztetettség számomra azt jelenti ha valaki tényleg mindent megkap és a szülei közben k*nyalják a fenekét, de nálunk nincs így... Megvesznek dolgokat általában de nem érdeklem őket különösebben...
Te egy telhetetlen elkényeztetett kis liba vagy. Anyudékra akarsz mindig támaszkodni az életben? Fogd magad aztán nyáron mennyél el ujságot hordani és lessz pénzed amiből meg fogod tudni venni a táskát.
Unokatesóm is ujsághordással kazzdte. Most van egy étterme egy kocsmája és
gy discoja.
Legyél kicsit önálló!!!
Khm...
Képzeld én most gyűjtök 200.000 kutyára. Fiatalabb vagyok nálad 2 évvel... Nyáron megyek segítek a mamámnak és talán kapok 20.000 amit te a szülinapodra kapsz. És mi se vagyunk rossz anyagi helyzetbe. Talán ha megmozdítanád a seggedet akkor összegyűjthetnéd rá a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!