Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám ennyire sajnálja...

Anyukám ennyire sajnálja előlem a pénzünket? 15/L

Figyelt kérdés

Nem mondom, hogy nagyon gazdagok lennénk de azèrt van pénzünk nagyobb kiadásokra, több mint a barátaim nagy részének...

Minden évben valami nagyobb dolgot kapok szülinapomra (pl.: szintetizátort, teniszruhát stb...) és mindig van egy kisebb partim a barátaimmal...

Mostanában nem nagyon vagyok jóban anyukámmal és ezt mind apa intézte de most lesz a szülinapom és egy táskát, egy ruhát meg egy karkötőt szerettem volna... Ez összesen max 20 000 ft.

Nos a ruhát meg a karkötőt megvettem. Ma mmondtam apukámnak hogy mivel nem rendelték meg a táskát már biztos nem ér ide a szülinapomig mondta hogy szól anyának akivel majd megbeszèlem. Anyukámat nem igazán érdekelte, mikor láttam hogy már biztos nem fog érdeklődni rákérdeztem...

Nagyon leszidott... Hogy már meg volt a szülinapi ajándékom és mit képzelek...

Kérlek ne kényes p*csázzatok le, nem igazán vagyok elkényeztetve... Apa megvesz dolgokat de a családi kapcsolataink nem olyanok... És nincsen válltáskám, anyukámét hordom, ezért szerettem volna egy sajátot.:)

2014. máj. 29. 21:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
61%
Nálunk működnek a dolgok, mert minden családtagnak van akkora belátása, hogy tudja hol a határ és abból a pénzből, amiből élünk mire jut és mire nem és mi jön előbb és később. Keressük a megoldásokat közösen. Lehetnek ritkán súrlódások, de végül senki nem marad ki semmiből. A kérdezőnél meg lehet, hogy nem is az a baj, hogy nem kapott annyi pénzt, hanem, hogy nem kapott annyi figyelmet. A családi kapcsolatait is említi, hogy gázosak, lehet, hogy nem ennyire egyszerű a dolog. Az meg, hogy ennyire magát látja csak, arról a szülő is lehet. Egy szülő is lehet liba a maga módján.
2014. máj. 29. 23:58
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

20 ezer azért nem kis pénz még szülinapra sem.

Én egy tortát és egy darab könyvet kaptam a családtól a 20. szülinapomra....mégse akadtam ki hogy sajnálják rám a pénzt.

2014. máj. 30. 00:21
 13/19 anonim ***** válasza:
80%
Egy tortát (sőt inkább csak házi sütemény volt) kaptam szülinapomra. 20ezret pedig összesen a családtól a gimnáziumi ballagásomra. De igen, el vagy kényeztetve csak hogy tudd.
2014. máj. 30. 09:15
 14/19 A kérdező kommentje:

Említettem, kicsit többet keresnek a szüleim mint az átlag ezért kapunk általában nagyobb ajándékokat...

És igazából azért zavar, hogy nem kapom meg mert már erről beszélek nagyon rég óta és a nővérem közben mindent megkap amit kiejt a száján... Zsebpénzt nem kapok, abból nem tudom megvenni...

Az elkényeztetettség számomra azt jelenti ha valaki tényleg mindent megkap és a szülei közben k*nyalják a fenekét, de nálunk nincs így... Megvesznek dolgokat általában de nem érdeklem őket különösebben...

2014. máj. 30. 20:49
 15/19 anonim ***** válasza:
30%
Akkor most vagy a szüleid nagyon sz*r emberek, vagy Te.
2014. jún. 1. 03:12
 16/19 anonim ***** válasza:
Hát nemtudom, én össz-vissz talán rokonoktól és mindenkitől kaptam 20 ft-ot szülinapomra.
2014. jún. 2. 10:56
 17/19 anonim válasza:
62%

Te egy telhetetlen elkényeztetett kis liba vagy. Anyudékra akarsz mindig támaszkodni az életben? Fogd magad aztán nyáron mennyél el ujságot hordani és lessz pénzed amiből meg fogod tudni venni a táskát.

Unokatesóm is ujsághordással kazzdte. Most van egy étterme egy kocsmája és

gy discoja.

Legyél kicsit önálló!!!

2014. jún. 2. 22:31
 18/19 anonim ***** válasza:
37%

Khm...

Képzeld én most gyűjtök 200.000 kutyára. Fiatalabb vagyok nálad 2 évvel... Nyáron megyek segítek a mamámnak és talán kapok 20.000 amit te a szülinapodra kapsz. És mi se vagyunk rossz anyagi helyzetbe. Talán ha megmozdítanád a seggedet akkor összegyűjthetnéd rá a pénzt.

2014. jún. 3. 20:52
 19/19 anonim ***** válasza:
79%
Utolsó, inkább fogadj örökbe egyet, ingyen van és egy kutyának is segítesz vele.
2016. ápr. 29. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!