Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert sajnalja mindenki a ferjem, csak mert nem fozok minden nap?
Én sem főzök minden nap. A munkahelyünkön eszünk meleg ételt. Reggel 7-kor elindulok itthonról, és fél 7 körül érek haza, akkor már nem állok neki főzöcskézni.
Szombaton, vasárnap főzök, meg a süti is elmaradhatatlan.
Hétközben max valami gyors sütit dobok össze, muffin, kevert, piskóta, pogi stb...
Mert elmondjátok :)
Nálunk a főzés férfimunka. Én is tudok, csak nem szeretek. Csak akkor főzök, ha már unom, hogy mindig valamilyen tepsis hús van.
Anyukájának mondtuk el egyszer, akkor elkezdte magyarázni nekem, hogy nem olyan nehéz munka a főzés, meg hogy hogy kell. Azóta inkább senkinek nem mondjuk. Így a tuti, senki nem akar belekötni :)
én sem főzök minden nap,pedig itton vagyok(gyes)
konkrétan amikor már nem tudom mit főzzek,a hajamat tudnám tépni.ő válogatós én meg mindenevő vagyok.de nem tartom magam rosszul emiatt.ő minden nap eszik főtt kaját.természetesen hétvégén mindkét nap főzök
Nem is vagy rossz feleség.
Az emberek nevetségesek akik ezért sajnálják a férjed.
En nagyon szeretek fozni (batyamnak pesten etterme van kb. 20 eve, imadja a foztomet!) meg masok is, de nincs az az isten, hogy mindennap fozzek!
Tegnap csinaltam borsofozeleket fasirttal, ma es lehet meg holnap is kitart...
Igy gazdasagosabb mint a napi fozes! :)
Aztan lesz rakott kel 2 napra... Stb stb stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!