Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert sajnalja mindenki a ferjem, csak mert nem fozok minden nap?
Én sem főzök minden áldott nap...
Főzök hétvégén, ez az alap, hétköznap meg napközben felhívom a férjemet, enne-e valamit este, csináljak-e valamit, bár többnyire ő is eszik nap közben máshoz.
Ez olyan, mintha valami állatról beszélnénk. Ha nem rakod elé a kaját, akkor éhen hal? Felnőtt ember, nem igaz?
Ha éhes lesz, főz magának.
Ti kegyetlen spinék, hát nem raktok minden nap friss ételt a nagyságos uratok elé?! Hogy képzelitek?! ;)
Sok a begyöpösödött ember, aki szerint ez lenne a normális. Én is azt mondom, hogy ez a normális, ha a feleség nem dolgozik, ki van nyalva a seggecskéje, a férj pedig hazahozza a havi másfél millás keresetet.
De nem így van, sok nő dolgozik, sokszor később érnek haza, mint a férjük. És -hála az égnek- egyre több munkahelyen meg lehet oldani a benti étkezést.
Szóval ha legközelebb megszólnak, akkor szépen mondd meg az illetőnek, hogy a csütörtöki nap az övé, akkor főzhet ő kaját az uradnak. Hétfő-kedd-szerdára már van beosztott.
Minden nap van főtt étel: ő eszik a munkahelyén, lányunk a bölcsiben, nekem pedig sajnos olyan a munkám hogy nem tudok elmenni ebédszünetre.
Persze néha összedobok valamit, de nem állok neki este 7-8kor főzni hogy másnap azt vigye ebédre. Főleg az ő családja sérelmezi, anyóssal és sógórnőmmel az élen. De az én nagymamám is úgy gondolja, hogy ez nem normális :-(
Én egy héten maximum 3x főzök. Ha nincs főtt étel még ehetünk meleg szenyát, vagy rántottát/tükör tojást, ha azt kívánjuk, illetve mindig van a fagyón mirelit pizza, csirke nuggets, rántott sajt, ami nem feltétlen egészséges, de ha valaki meleget akar enni, megteheti...
Hétvégén ritkábban főzök, mint hétköznap, mert szerintem a hétvége a pihenésé, meg akkor a kutyának főzök- nem röhög! :D- inkább elmegyünk étterembe, vagy valamelyikünk anyukájához hétvégén.
De kedv függő mert olyan is volt, hogy együtt főzőcskéztünk hétvégén. Szóval ahogy esik, úgy puffan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!