Mindenki a volt páromat sajnálja, én vagyok a rossz mert elhagytam. De miért, hisz nekem se volt könnyű?
Nyugi!
Az események gyorsan peregnek, minden csoda 3 napig tart. Ma vagy holnap történik ismét valami, és attól kezdve majd azon "csámcsog" a fél falu.
Éld a mindennapi életedet úgy, ahogyan neked tetszik, járj el a barátnőddel moziba, szórakozni stb. stb. mintha semmi sem történt volna. Most vagy fiatal, másrészt előbb utóbb csak rá kellene találnod az igazira, ne engedd, hogy rosszindulatú pletykák miatt elmenjen feletted az idő.
Mi 3 évig éltünk együtt nálunk. Sok vitánk volt, de mindig túlléptünk rajta. Aztán egyszer felpofozott, ott megtört bennem valami....
3 hónappal később a születésnapomon!!! összecsomagolt és elköltözött, később megtudtam, hogy 4!!! hónapja csal, de nem volt hova mennie....
Nos, ezek után a családom előadta a nagyhalált, hogy "jajj, szegény xy, mert te mennyit veszekedtél vele", nekem meg eldurrant az agyam és kb ordítva közöltem velük, hogy a szegény, szerencsétlent annyira nem kell félteni, ha simán kioszt egy pofont, meg ha ekkora gerinctelen féreg, hogy 4 hónapja mást .....szogat.
Bármit csinálsz, te leszel a rossz. Ne is foglalkozz ezekkel az emberekkel, mivel ők nem látják azt, hogy Te miért szakítottál, csak azt, hogy vége, és a srác "szenved". Kitartást kívánok neked, és erőt, hogy ne foglalkozz a rossznyelvű emberekkel.
Kedves 7-es.
Akkor egy kicsit jobb belátásra tértek, de néhányan még akkor is osztottak, hogy biztos az én hibám, hogy félrejárt. Nos, velük azóta egy szót sem beszéltem.
6-os voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!