Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenki a volt páromat...

Mindenki a volt páromat sajnálja, én vagyok a rossz mert elhagytam. De miért, hisz nekem se volt könnyű?

Figyelt kérdés
2 év után szakítottam vele. Amit rosszul csináltam az az, hogy nem hagytam el azonnal amint éreztem, hogy valami nem stimmel. Ő volt az első az életemben, teljesen tapasztalatlanul mentem bele a kapcsolatba, semmit sem tudva a szerelemről. Aztán mégis szakítottam, ő nagyon nem akarta hogy elváljanak útjaink. És utána én lettem a rossz az emberek szemében.. Pedig nem más miatt hagytam el, sose csaltam meg sem semmi hasonló, csak éreztem hogy valami hiányzik.
2012. szept. 9. 01:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

hős vagy hogy megtetted 2 év után én már lassan a 7. évet taposom én is éretlenül, felkészületlenül mentem bele az első kapcsolatomba. ne érdekeljen hogy mit gondolnak mások,

te magad próbálj meg talpra állni,megerősödni. tudom hogy milyen nehéz.De bátor voltál nagyon és elindultál a jövőd felé. kitartást!

2012. szept. 24. 12:54
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, bíztatást, kedvesek vagytok! Igen, ezt fogom tenni, igyekszem nem magamra venni ha felhozzák a dolgot. Nem volt könnyű kilépni, de muszáj volt, mert tudtam, hogy nem lesz jó vége, hisz nem tudom elképzelni, hogy egy életet éljek le vele (a válást, mint opciót eleve kizárom, és nagyon nagyon remélem jól fogok dönteni a párválasztásban, hogy valóban teljesüljön ez a vágyam is).
2012. szept. 24. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!