Szeretnék egy esernyő babakocsit venni, mert sokat utazunk, de nem tudom, amit kinéztem, jó választás-e? Használ vki peg perego pliko-t? Jó és rossz tapasztalatokat várok. Mennyire könnyű irányítani? Mennyibe kerül rá az új kerék, ha elkopott?
Figyelt kérdés
szeretnénk majd még egy babát,ezért tetszik rajta,hogy testvérfellépős és szerintem az ára is jó.
2009. okt. 2. 12:56
1/7 anonim válasza:
A perego egy szuper márka,a pilkonál nem is lehetne jobbat választani.De ez egy eléggé elnyűtt kocsi,látszik rajta.Főleg ha akartok még gyereket.Nekem egyébként is gyanús lenne ha valaki odaadna egy jó pilko-t tízezerért.
Használtan is min 30-45 között van ha jó állapotú.
2/7 anonim válasza:
Nekünk Pliko P3 van. Szeretjük. Bár mi komplett vettük, amikor a kisfiam született, nálunk inkább az volt a szempont, hogy mózessel és autósüléssel együtt legyen. A testvérfellépő is jó. Ha most vennék a 13 hós fiamnak, második babakocsinak, biztos kisebbet vennék, de inkább csak az ára miatt. Ha találsz jó áron, szerintem jó választás.
3/7 anonim válasza:
Két gyereket szolgált ki nálunk egy 2 funkciós Peg Perego babakocsi, nagyon szerettem! Most a harmadikat várom, nincs meg a régi kocsink, de Peregot akarunk venni, mert szuper! A Plikoról is csak csupa jót hallottam!
4/7 anonim válasza:
Szerintem egy ilyen is megteszi utazáshoz:
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
pierre cardin esrenyő kocsink van,de egyszerűen utálom,nagyon elkopott 1/2 év alatt a két hátsó kerék,nyikorog,irányíthatatlan,ezért akarok komolyabbat venni,de a 28.000 ft az rengeteg nekem.ezért is kérdeztem,mit gondoltok arról,amit belinkeltem.a mostani kocsira 5000 lenne az új kerék,így inkább vennék másik kocsit
2009. okt. 6. 16:03
7/7 anonim válasza:
Nekünk peg perego pliko switch babakocsink van. Ehhez van mózeskosár, és hordozó is. Én már gyűlölöm, az a problémám vele, mint neked a sajátoddal. Ha ezt előre sejtettem volna, nem adtam volna ki érte 180 ezret. Több gyermeket tervezünk, úgy gondoltuk megéri, de tévedtünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!