Járássegítő jó választás lenne?
Ezt a járássegítőt néztem ki
De attól félek,hogy ha elindul vele akkor hasraesik.Vagy esetleg van benne valami ami fogja a kerekeket,ne guruljon olyan gyorsan?Mert félek ha megindol vele akkor lesznek huppanások.
Nekünk Tescos van.
Járás segítésére nem merte használni a lányom - de én sem hagytam -, mert nagyon gurult a kereke.
A zenélő gombok viszont a mai napig nagyon bejönnek neki.
A lényeg: nem ezzel tanult meg járni.
Köszönöm!
Igazából nem azért venném neki,hogy ezzel tanuljon meg járni..attól még messze vagyunk.Hanem mert összehajtva is lehet használni,és ha majd elérkezik az ideje akkor akár tologathatja is.A nagyobbik gyerkőcömnek anno anyagi okok miatt nem volt ilyenje,de ő pl. a holdkompját tologatta.
Azért ez mégis csak jópofább és hasznosabb lenne mint egy holdjáró. :) Vagyis remélem.
Szia, ez a járássegítő szuper! nagyon jó játékok is vannak rajta, szerintem nagyon jó választás.
De a teszvesz-vatera oldalakon éppen egyik nap láttam ilyet és félárban volt, esetleg ott olcsóbban meg tudnád venni - de ez persze a te dolgod, csak ötletelek :-)
A kisfiamnak tescos van, és soha nem esett vele hasra az életben, de nem is volt veszélye sem. ma is nagoyn szereti, 14 hónapos és csak úgy szántja vele az udvart :-) Nyugi, nem esnek vele hasra :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!