Köszi a linket.
De nem stresszelem magam, mert innen-onnan tuti, hogy megkapja a gyerek a "veszélyes" anyagokat. Nem lehet úgyse mindent kizárni, és néha még abban is van rossz, amiről nem is hinnénk.
Gyógyszertári krémet használunk, de ha véletlen piros a gyerekem popsija, kizárólag a sudocreamtől múlik el.
Nem igazán érdekelnek ezek a vizsgálatok, de azért köszi a cikket, elolvastam. Ha annyira veszélyesek lennének ezek a krémek, kivonnák őket a forgalomból.
Köszi a linket!
Meglepődve látom, hogy a DM-es Babylove, amit most használok, csak egy fél ponttal van lemaradva a cikkben is említett Rossmannos Babylove mögött. Pedig egyik sem a luxus árkategória.
Mivel a gyógyszertári nálunk nem vált be maradok ennél.
Ezért használok kizárólag foreveres termékeket. :-) Azok mindegyike a német dermotest minősítéssel rendelkezik, vagyis nincs benne káros anyag és nem allergizál.
Köszi a linket, már kerestem én is korábban ilyen összehasonlítást, most ez jól jön nekem. :-)
Érdekes a végeredmény, én azt is leszűrtem, hogy nem mindig a méregdrága kencék a tényleg jók.
Ennek ellenére nekünk a neogranormon az egyedüli, ami bevált, sajnos més a sudocream sem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!