Szülők! Melyek voltak a befutó nevek, amikor választanotok kellett? Mi lett végül a baba neve, és hogy esett rá a választás?
Nekünk fiu név nem volt és most sincs a tesó ha fiu lesz bajba leszünk.
lány névböl ezret találtunk.
Emma mßar a megismerkedésünk óta mindig téma volt, és mindketönknek nagyon tetszett.
Mindenképpen szerettünk volna rövid és egyszerü nevet amit a világ minden részénb ismernek. pl Emma. mert mindketten rengeteget utaztunk már , éltünk más országokba, és a nemzetiségünk is más, a nagyszülök is külömbözö nyelvet beszélnek.
volt Sara, Lisa, Selena (szeléna), Gréta, és amin még sokat gondolkodtunk az Sofia. De Emmánál maradtunk. Mondogassátok hetekig a neveket és kérezgettük egymástól hogy de neked melyik jobban. és mindig emma jött ki.
Kisfiunk születésekor nálam a favorit a Bendegúz és a Gellért, páromnál a Szilveszter és a Milán volt. A befutó a Botond lett, mert ez volt az egyetlen olyan név ami mind a kettőnknek tetszett.
Kislányunknál párom listás nevei a Zsófia, Petra és a Helga. Nekem a Villő. Ha tetszett volna valamelyik a nevei közül elgondolkodtam volna, de én mindegyiket kizártam különböző okok miatt. Úgy mentem szülni, hogy nem tudtunk megegyezni a névben, és ezért mondtam neki, hogy úgyis engem kérdeznek meg és én azt mondom amit én szeretnék. Szegénykém azt hitte csak viccelek, de nem vicceltem.
Lányneveink ezek voltak:
Klaudia,Iringó,Szófia
Fiú nevek:
Kilián,Krisztián,Akos,Viktor
A lányunk Mira lett:DDD
Ikerfiaim:Kilián és Kolos
Fiúnevünk a Zalán volt,nem volt más mikor kistestvérem született akkor eldöntöttem,hogy az első fiam Zalán lesz(öt éve)Fiunk született:)
A lány nevünk a Jázmin volt,de aztán láttam mindenki Jázminnak hívja a lányát így váltottunk a Nárciszra.Ezenkívül még tetszik a Zoé név is,meg a Lénárd,de majd a legközelebbi gyereknél.
A lánynevünk kb. házasságkötés óta Veronika volt, valahogy szinte azonnal megegyeztünk benne.
A 17. héten kiderült, hogy kisfiunk lesz. Az biztos volt, hogy 2 neve lesz, és a 2. valakié a családból (apukám lett a befutó).
Az első név nehéz szülés volt, 3 szótagú, mássalhangzóval kezdődő nevet kerestünk, végül Boldizsár Attila lett a fiunk neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!