Miskolc és környéke! Mit tudtok dr. Sikó Lászlóról? Jó választás, ha nem jön a baba? Endikronológusként jó szakember?
Figyelt kérdés
Mit kell tudni a rendeléséről? Ő maga milyen ember? Árban milyen?2010. máj. 5. 21:25
1/3 anonim válasza:
Szia!
Szerintem nagyon jó szakember, visszahúzód, csendes, de kedves és alapos. Pont most írtam róla egy másik hozzászólásban, hogy rajtam hogyan segített, olvasd el, hátha segít csatolom lent, én neki köszönhetem, hogy sikerült a baba. Előtte máshoz jártam 1,5 évig, ő pedig 3 hónap alatt segített. 29 hetes km
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
2/3 A kérdező kommentje:
Kedves 1. Válaszoló! Nagyon köszönöm, abban az előző megválaszolt kérdésedben is én voltam, aki rákérdezett a személyes tapasztalatodra... :-)
Így most köszönöm a dupla választ!!!
Jó egészséget kívánok neked, és jó babázást! Ha eszembe jut még addig valami, akkor írok, ha nem gond.
2010. máj. 6. 11:49
3/3 anonim válasza:
Szia!
OK kérdezz nyugodtan. Szívesen válaszolok.
29 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!