Fix kerék már szerintem csak a 4 nagykerekü babakocsikon van.
amelyiknek az elsöje pici az bolygókerekes.
ami a kérdés milyen terepen használod. erdös nagyon nagyon rossz útra való a nagykerekes.
nekünk olyan van aminek elöl kiskereke van de ha erdöbe megyünk vagy rosszabb útra, homok vagy ilyesmi akkor lelehet fixálni az elsö kerekeket és már is jobban megy nem akad el, nem fordul le egy egy kövön.
2011. okt. 20. 20:48
2/15 anonim válasza:
Nekünk nagy kerekű, és fixálhatóak az első bolygókerekek. :) (2 in 1)
2011. okt. 20. 20:53
3/15 anonim válasza:
csakis bolygó
2011. okt. 20. 20:53
4/15 A kérdező kommentje:
nagyvárosban használnám, és csak télre kellene. most 4,5 hónapos a kislányom, eddig csak bolygó kerekes babakocsim volt, de most amit kinéztem az nagyon jó állapotban van, de fix kerekes. nagyon nehéz irányítani ?
Barátnőmnek fix van elég sokat szenved vele amíg én lavírozok a bolygóimmal mellette:)
2011. okt. 20. 20:57
7/15 anonim válasza:
Nekünk Bergon Xspr van, ami fix kerekes. Nekem semmi gondom vele, irányítani se ördöngősség, csak bele kell jönni. Nem utolsó sorban bárhol elmegy.
2011. okt. 20. 21:01
8/15 anonim válasza:
Nekünk bolygókerekes bergonunk van,falun kiváló volt.most árulom.
2011. okt. 20. 21:05
9/15 anonim válasza:
Nekem 3 kerekű fix van. Teljesen könnyű vele lavírozni, csak tényleg bele kell jönni.
2011. okt. 20. 21:06
10/15 anonim válasza:
Szintén Bolygósat ajánlanám. Nekem is Bergonom van és sógornőmnek is, annyi különbséggel, hogy Nekem bolygós, Nekik fix. Mondanom sem kell, hogy alig bírjuk a másik kocsiját irányítani, de ez szerintem csak megszokás kérdése, mindkettőnek van előnye is és hátránya is. DE mivel bolygósod van, így Én azt ajánlanám. Ráadásul a bolygósat fixálhatod 2 kattintással, viszont a fixet már ilyen egyszerűen nem tudod bolygósítani!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!