A gyermekem kerek, mint egy kismalac,5 hónapos, és mégis 3x ébred éjjel ENNI. Miért? Mit csinálok rosszul?
Szóval nem csak anyahiány, meg cicifüggés, hanem slukkol mint aki szomjan akar halni, szinte éjjel eszik a legtöbbet mennyiségre, szerintem! Napközben 3-4 óránként eszik, csak anyatejes. 7,5 kiló, pedig 3,3 kilóval született. 70 cm, igazi kis vasgyúró, nem tudom elhinni, hogy az a baja, hogy nem elég a tejem. Mi lesz így? Megoldja ezt a hozzátáplálás majd? Nem bírom már, hullafáradt vagyok.
8-kor fekszenek a gyerekek, mert ugye van egy 3 évesem is, a nagy is ébred még éjjel, és hajnalban éberen alszik, így amikor a pici nyekken 4-5 óra tájt, tuti felébred rá és vissza nem alszik. Szóval átlag fél 5-kor kelek, 10-kor alszom el, de éjjel 3x negyed órát még fent vagyok, van hogy többet is, ha a fogával is szenved a babóm.
Üdv sorstárs, nálunk szinte ugyanez a helyzet.
csak 4 hós, 7,2 kg, 70 cm. csak anyatejes.
én már a picivel alszom, és csak odafordulok, amikor lekezdi keresni a cicit. így jó, mert nem ébredünk fel teljesen.
Az esti evésen kívül 4*kel fel enni.
Szivatnak tuti. a lányom nem volt ilyen, ő max. egyzser kelt éjjel.
sztem is csak szomjas. a cici innivaló is, ne felejtsd el.
az én 1éves babám, 2szer kel cicizni-úgyhogy hangosan 'lefetyel' :) szóval ne aggódj,majd ha már minden étkezés ki lesz váltva, el fogja hagyni az éjszakai cicizést. (legalábbis ezt mondja a védőnő, meglátjuk...)
ja nem, mindig böfizik és hála istennek ő nem szokott be közénk, kiságyában alszik el. Egyeskét mi is beengedtük közénk, de ő nem tudott elaludni egyedül, és végigrettegtem az első évét, mert így nem lehetett légzésfigyelőnk...most van, ezt nem adom fel :)
itatni próbáltam, de nem fogadja el, kiköpi ha pohárból itatom, ha cumisüvegből akkor addig sír míg ki nem veszem a szájából :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!