SOS! A gyermekem 16 hónaposan sztrájkol nem akar enni, nincs ideje, csak futkozni akar. Mit tegyek?
ööö de furcsa nekem ahogy írod :/ futkosva eszik? etetőszék? bébiétel? vacsorát nem is eszik?
ez így már elég sok, én megkérdezném a védőnőt. na meg szerintem az etetőszékbe bekötés nagyon hatásos a rá nem érő gyerekeknél és egy szigorúbb napirend :)
Én megkérdeztem a védőnőt és azt mondta, utál enni a gyerekem és sajnálja rá az időt. Feleslges dolgonak tarja.
beleköthettem a székbe és tarthattam napirendet, legfeljebb kihányta ha beletuszakoltam valamit. De egyébként általában ki sem nyitotta a száját. És nem lett éhes sosem. Két napig is bírta. Van gyerek akinél az erőszak nem jön be.
Nekem egyébként a forever kids jött be, mint vitamin, ha azt kapta már előfodult vele, hogy éhes lett. Mai napig egyébként akkor kap kaját, ha mondja hogy éhes és enne valamit. illetve a másik, sosem adok neki kaját, csak akkor ha kéri. És általában megkívánja a kaját, mert ott sertepertél körülöttünk.
De felőlem kihagyhat étkezéseket, felállhat az asztaltól, nem csinálok ügyet belőle.
Ja és 18 hónaposan ő is 10 kiló volt, a doktornőt sem érdekelt. Illetve egyszer mondtam, beteg, nincs étvágya és akkor annyit fűzött hozzá, miért egyébként alapból szokott enni? És nagyon tapasztalt, nagyon jó doktor nénink volt. De elfogadta ilyennek a gyerekemet. Nem küldött kivizsgálásra, nem javasolt vitamint, semmit. Azt mondta mint a védőnő, nem szeret enni és ezen nem igen lehet változtatni.
Gyerek még nem halt éhen, ha volt mit ennie.
Én nem szoktam ebből kabinetkérdést csinálni. Étkezési időpontokban kap enni, etetőszékben ülve, ha nem eszik, kiveszem, megy tovább. De nincs evés helyett nasi, futkosva evés és társai. Ha éhes, kér, leültetem, úgy ehet.
És igen, forever kids, illetve ha a súlynövelés is cél, akkor szintén foreveres Royal Jelly. Az étvágya is jobb lesz, na meg a royal jelly olyan komplex tápanyag, hogy szinte önmagában sok mindenre elég. Nem mellékesen irtó finom, nekem el kell zárni a gyerek elől mert megenné egy nap alatt az egész dobozzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!