Gyermekem lázas, megy a hasa és rettentően nyáladzik, ez a fogzás miatt? Meddig tart?
Rossz a logika. A láz felgyorsít minden folyamatot a szervezetben, így a fogzást is. Nem a fogzás miatt lázas, hanem a láz miatt jön a foga. Tehát beteg a gyerek. Orvoshoz kell vinni.
A fogzás egyébként sem okoz lázat, se hasmenést. Maximum hígabb székletet a fokozott nyáltermelődés miatt.
Vidd orvoshoz vagy menjetek ügyeletre.
Ez tuti nem a fogzástól van. attol láz nem lehet.
ez valami gyomor probléma, azért jöttek ki a száján azok a dolgok. pl a herpesz is akkor is ki jöhet ha gyomor problémája van valakinek.
a nyáladzás lehet fogzás miatt, lehet a láz miatt gyengöl az iny így könnyebb elötörnie.
ha jobban elkezd hasa menni, vagy hány akkor vidd el orvoshoz, vagy ha nagyon magas láz lesz. egyébként folyadékot minden mennyiségben, mossa át a gyomrát beleit.
Mindettől függetlenül jó a kedélyállapota. Vagy ez nem számít most? 14 hónapos, eddig még nem volt lázas. Bár enni se nagyon akar, csak szopizni. Akkor szerdán kezdjünk az orvosnál?
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem is menjetek orvoshoz, ne szerdán most rögtön.
Gyermekemnél is így kezdődött egy súlyos vírusos hasmenés,(éjszaka láz, nappal hasmenés). Szegény nagyon rosszul volt két napig, majdnem kórház lett a vége!
Ne várj! Remélem nálatok nem lesz nagy gond!!
Az én kisfiam kedélyállapota sem volt rossz!
Utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!