Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kerek perec választás elé állítom. Szurkolnátok?
Elegem van abból, hogy várom a lánykérést, esküvőt. Ha szeret valja meg, ne hímezzen, hámozzon nekem.
Neki fogom szegezni a kérdést, hogy mit is akar valójában. Ha nem vesz komolyan elhagyom.
Ja, és szurkolok! A párodnak. Legalább megszabadul tőled! Biztos majd lesz egy másik nője, aki nem kötelezi rá, hogy elvegye, ha nem akarja.
2. voltam
Foglalkozom vele, a kapcsolatunkat is ápolom, sőt.
De abból kezd baromira elegem lenni, hogy ha én volnék a Ő, mert nekem Ő az Ő, akkor azon mi olyan nehéz, hogy el is kötelezze magát.
Így csak egy nőcike vagyok, akit le lehet cserélni, ezt érezteti ez az állapot...
Nem tudom hány éves vagy de ha már úgy érzed hogy ö nem komolyan gondolja és te már családot akarsz akkor hajrá.
Volt egy ismerösöm mindenki tudta hogy a fiu nem akar családot töle, és kb 10 év után a lány ugyan ezt tette, és a fiu elengedte. Jól tette mert a lány talált másik fiut és családja lett a fiu 35 éves és rengeteg csaj akik ezután jöttek sem alapított családot.
Igen, családot szeretnék, nem csak várni és várni.
Ha nem engem akar egy életre, akkor inkább menjünk, és találjuk meg azt akire várunk.
A jajjj majd egyszer elveszlekig egyszer eljutottunk.
Egy közös saját otthon, normálisan működő kapcsolat, minden más téren, elég komolyan vesszük azért egymást.
Amúgy az exek nem csak egyek a sok közül? Egy hapsi a múltból, így értettem, mikor írtam, nem értékelési probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!