Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Kerek perec választás elé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kerek perec választás elé állítom. Szurkolnátok?

Figyelt kérdés

Elegem van abból, hogy várom a lánykérést, esküvőt. Ha szeret valja meg, ne hímezzen, hámozzon nekem.

Neki fogom szegezni a kérdést, hogy mit is akar valójában. Ha nem vesz komolyan elhagyom.

2010. márc. 11. 19:17
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

16:10

így van, nem kell erőltetni az ilyen pasit (én nem tenném) hanem kidobnám, menjen, amerre akar.

Mert az ilyen, aki erőszaknak vesz egy házasságot, az valójában csak szórakozik, és nem szereti a nőjét. ez így van!

2010. márc. 29. 18:37
 42/43 anonim ***** válasza:

Szerintem tök igazad van. Jobb, ha most derül ki, hogy nem tervez veled komolyan és nem ugyanazok a vágyaitok és céljaitok. Mert ez később se változott volna meg.

Mindenki tudja, hogy a papír se garancia semmire, de az elköteleződés tárgyi megjelenése, és az viszont nagyon nem mindegy, hogy valaki hajlandó-e magát elkötelezni.

2010. ápr. 4. 23:12
 43/43 anonim ***** válasza:
Ezzel akarod sakkban tartani hogy vagy elvesz vagy elhagyod...? Hát szerencsétlen ember. A házasság egy nagy kalap szar. A papír semmire nem garancia, és utána csak jön a sírás-rívás. Szerintem ezt nem papíron kell eldönteni hanem az érzéseitek alapján. Papír nélkül is lehet szerelem, gyerek satöbbi. És ha nem érzed úgy, hogy ő az igazi akkor mire vársz? Azthiszed hogyha feleségül vesz jobb lesz a kapcsolatotok? Hát pont hogy nem. Kérdezd meg hogy mik a szándékai, de nem kell válaszút elé állítani mert úgy csak nyomás alatt érzi magát...
2010. aug. 21. 15:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!