Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Kerek perec választás elé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kerek perec választás elé állítom. Szurkolnátok?

Figyelt kérdés

Elegem van abból, hogy várom a lánykérést, esküvőt. Ha szeret valja meg, ne hímezzen, hámozzon nekem.

Neki fogom szegezni a kérdést, hogy mit is akar valójában. Ha nem vesz komolyan elhagyom.

2010. márc. 11. 19:17
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Ó, az érzéseimet ha egymilliószor nem mondtam el neki, akkor egyszer sem.
2010. márc. 11. 19:32
 12/43 anonim ***** válasza:
93%
ne haragudj de nem jó 5let így lerohanni valakit, nem fog jóra vezetni, mivel nyomást gyakorolsz rá. Igérgette már az eljegyzést?? Mennyi idős vagy?? Ő hány éves ??? Mennyi ideje vagytok együtt?? Vannak e terveitek??? (csak beszéltetek valamit). Ezek mind fontos kérdések, amik hiányában nem tudunk pontos választ adni. Szerintem finoman, kellene puhatolóznod, de lényegretörően pl: hogy te már családot tervezel, számodra ő az igazi...
2010. márc. 11. 19:33
 13/43 anonim ***** válasza:
85%
Nehagyd belekényelmesedni a kapcsolatba!!! Persze, ha már egyikőtök sem tanul v. ilyesmi:)
2010. márc. 11. 19:35
 14/43 anonim ***** válasza:
73%
én szurkolok Neked :) nekem anno megkérte a kezem, de aztán eltelt egy év, és az esküvőről még nemnagyon esett szó, mindig csak "majd". én úgy tettem fel a kérdést, hogy: "drágám, csak azt szeretném kérdezni, hogy mik a terveid, elveszel záros határidőn belül, vagy hozzámehetek máshoz?" azt mosolyogva mondtam, ő is vigyorgott, aztán 4 hónap alatt megszervezte a világ legjobb esküvőjét :) a ruhámon meg a koszorúslányokon kívül semmivel nem kellett foglalkoznom, senkitől semmit nem kellett kérnem, mégis olyan volt, ahogy én szerettem volna mindig is...mint kiderült, egyszerűen csak lusta volt az egészhez, és mikor már nekiállt, nagyon belelkesült :) csak a kezdet nehéz...5 éve boldog feleség vagyok, és most már anyuka is :)
2010. márc. 11. 19:37
 15/43 anonim ***** válasza:
75%
Biztos, hogy ő a nagy Ő? Mert ha elhagynád csak azért, mert nem vesz el, akkor nem lehet olyan nagy a szerelem.
2010. márc. 11. 19:42
 16/43 anonim ***** válasza:
84%
Jól teszed.Ez sokkal korrektebb mint lelépni mással és szidni,h nem vett el.
 17/43 anonim ***** válasza:
77%
mi az, hogy "csak" azért? ha valaki nem velem tervezi leélni az életét, az nem hiszem, hogy "csak" előző előtti voltam...
 18/43 anonim ***** válasza:
77%
bocs, közben írtak 19:37-es voltam...
2010. márc. 11. 19:43
 19/43 anonim ***** válasza:
79%
A feleségtől is el lehet válni, és akkor ő is csak egy lesz a múltból.
2010. márc. 11. 19:45
 20/43 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező!

Jogos az aggodalmad. Így van, a pasik könnyen kijátsszák a nőket, úgy, hogy együtt élnek a nővel, minden illeti őket, úgy hogy nulla felelőség, és mennek az évek...aztán amikor 35 leszel akkor lelép egy 20 évessel. Ő megteheti.

Mindenképpen kérdezz erre rá!

Hogy te szeretnél családot alapítani a közeljövőben, erről neki mi a véleménye?

Erre van is egy tipikus példám, az egyik barátnőmmel történt meg: 19 éves kora óta jár egy sráccal, immár 13 évig várt arra, hogy majd jön az esküvő és a gyerek...csak persze kell ez, kell az. a pasi eléggé ambíciózus, és ő sem mondta azt soha hogy ő nem akar családot.

Aztán 13 év együtt járás után a csaj azért szakított a csávóval, mert kérdezte a jövőről és azt mondta apasi, hogy ő a karrierjére koncentrál nem akar családot...pufff neki!

Mi ebből a tanulság?

A pasi egy évtizeden át áltatta a nőt

A nőnek a legszebb évei 20-on évek erre a ficsúrra ment rá

A nő ma 32 éves, se pasi semmi sem a láthatáron. Ugye 32 évesen már kissé leapadnak a pasilehetőségek....

2010. márc. 11. 19:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!