Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kerek perec választás elé állítom. Szurkolnátok?
Elegem van abból, hogy várom a lánykérést, esküvőt. Ha szeret valja meg, ne hímezzen, hámozzon nekem.
Neki fogom szegezni a kérdést, hogy mit is akar valójában. Ha nem vesz komolyan elhagyom.
de örülök, akkor jól szurkoltam :) az sem érdekel, hogy a sok potenciális vénlány lepontozott, nagyon jó, hogy sikerült megbeszélnetek ezt a dolgot! remélem nem sokára feltehetsz itt egy olyasmi kérdést, hogy "ez a kesztyű megy-e ehhez a ruhához?"
sok boldogságot Nektek!
Kedves utolsó, miért lépne le egy másik nővel? Ezt magyarázza el már nekem valaki.
Mert megkérdeztem van e velem komoly szándéka? Vagy ez az élet rendje lett? Vagy esetleg te estél pofára az esküvő után, és most csak ennyi a jókívánságod?
Semmi értelme ennek az erőltetett házasodásnak. Láthatod, hogy ő nem akarja, te erőlteted, innentől csak azért fog elvenni, mert te nem hagyod ezzel békén.
Én azt jósolom, hogy nem lesz meg a házasság, előbb fog otthagyni téged, vagy te őt.
Vagy megvan az összhang, vagy nincs. Itt nincs.
Igen, pontosan emlékszem, 4 éves lehettem, mikor számonkértem anyámon a házassági iratokat.
A szeretetet, szerelmet nem lehet törvénybe foglalni, nem lehet hivatalból kirendelni. Szerintem sokkal romantikusabb, mikor azért marad veled, mert szeret, nem azért, mert a felesége vagy, a válás meg hercehurcával jár.
Régen meg nem tudom, hol volt romantikus a házasság. Milyen régen? Mikor azért házasodtak, hogy az országaink egyesüljenek, és szövetségesek legyünk? Amikor gazdasági megfontolásból bébikorban kiválasztották a férjed? Vagy amikor nagymamámnak beleszólása sem volt abba, hogy kihez akar menni?
Ha a szeretetből kötelezettséget csinálunk, az egész elveszíti a lényegét.
mennyi károgó, egek :):))
tegnap 19:37
tegnap 09:14 vagyok
Csak 3 barátnőmmel bőgtem végig ezt a prcedúrát....Mindegyiküknél így ment: "nem vesz el a pasim"...bekeményít...esküvő..."megcsalt a roh@dék"...fél-1 éven belül válóper
Mindhárman az én vállamon zokogtak utána.
Szóval nem a levegőbe beszélek, amikor írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!