Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Kerek perec választás elé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kerek perec választás elé állítom. Szurkolnátok?

Figyelt kérdés

Elegem van abból, hogy várom a lánykérést, esküvőt. Ha szeret valja meg, ne hímezzen, hámozzon nekem.

Neki fogom szegezni a kérdést, hogy mit is akar valójában. Ha nem vesz komolyan elhagyom.

2010. márc. 11. 19:17
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
67%

Szerintetek a házassággal magatokkal láncoljátok a pasikat?

Szerintetek ha le akar lépni egy nővel, azt nem fogja megtenni, csak azért, mert házas? Jaj, nem hiszem el, mennyire naivak vagytok!

2010. márc. 11. 19:56
 22/43 anonim ***** válasza:
82%
Én több, mint 5 éve vagyok együtt a párommal, és ha este hazamennék, és nekem esne, hogy "most akkor hamarosan vagy esküszünk (vagy eljegyzés, tök mindegy) vagy elhagy, akkor tuti elküldeném a p*csába! Mert felmerült benne, hogy ELHAGY!!! Ha nem teljesítem az akaratát. Azt meg lehet kérdezni, hogy van-e ilyen terve, de így nekirontani, elég kockázatos. Mi is beszéltünk már erről, természetesen előbb-utóbb nálunk is lesz esküvő, de nem siettetem a dolgot, mert így szeretem, ahogy van, nincs szükségem a papírra, attól nem fogom sem jobban - sem kevésbé szeretni. 23/L
2010. márc. 11. 19:59
 23/43 anonim ***** válasza:
83%

szia

légyszi ird majd meg,hogy mit reagàlt...én is feltettem ezt a kérdést itt..hogy vezessem rà a baràtomat,hogy ideje,hogy elvegyen?? Nézd majd meg milyen vàlaszokat kaptam...

Làtom nem én vagyok az egyetlen aki ebben a cipöben jàr..én nem tettem ilyen a baràtomat ilyen kérdés elé pedig gondoltam rà..nem merem félek megilyed..most pobàlok kicsit javitani a kapcsolatunkon,mondom ha valamit akarok..szerintem segit..

probàld vele te is közölni a vàgyadat..de ne durvàn

Kivàncsi vagyok mit felel..

sok sikert

2010. márc. 11. 20:01
 24/43 anonim ***** válasza:
59%
A pontagyú kérdezőnek: Szóval szerinted, egy papír akadályozza meg abban a párod, hogy megcsaljon, vagy akár szeretőt tartson???
2010. márc. 11. 20:03
 25/43 anonim ***** válasza:
53%
vagy még csak fogja...
2010. márc. 11. 20:03
 26/43 anonim ***** válasza:
65%
Szurkolok, hogy megtaláld az igazit! Mert az, akivel most vagy nem az. Legalábbis te nem vagy az igazi számára...
2010. márc. 11. 21:19
 27/43 anonim ***** válasza:
55%
Ha most a melóból dögfáradtan hazaérek, a főnökömmel való két rohadt nagy ugatás után, a nőm ezzel tenne tönkre meg hisztizne, hogy mikor veszem feleségül, hát kicsapná a biztit, mehetne ahova akarna. Bocsesz de nem hiszem hogy egy fárasztó nap után ezzel kéne indítanod.
2010. márc. 11. 21:37
 28/43 anonim ***** válasza:
68%
Tényleg szörnyű,hogy így akarod kiharcolni,hogy elvegyenek...a pasi helyében tuti elzavarnálak,már bocs....pedig nő vagyok én is...Tudod,egy rendes kapcsolatban ezeket a dolgokat a párok megszokták egymással normálisan beszélni,hogy kinek mik a tervei hosszútávra és akkor nincs pofára esés,hogy például tíz év múlva tudja meg a másikról az ember,hogy nem is akar mondjuk gyereket....Meg attól,hogy elvenne továbbra is csak egy nőcikének érezhetnéd magad,mert a mai világban a házasság már nem bír olyan jelentőséggel,mint régen,úgy is lecserélhetnek egy másikra...29/nő
2010. márc. 11. 22:00
 29/43 A kérdező kommentje:

Tegnap megkérdeztem tőle, na nem nekiestem, hogy elveszel, vagy elhagylak(az elhagyást sem úgy kell értelmezni, hogy a nemleges válasz esetén azonnal csomagolok, hanem ha hullámvölgybe kerül a kapcsolat, akkor nem biztos az a megoldás, hogy helyre hozzuk, hanem szépen elválunk, mert nem azonosak a hosszútávú céljaink), szépen, finoman.

Leültünk megbeszélni, hogy már Ő igazából egy képzeletbeli 2010es naptárba felvéste egy dátumhoz a lánykérést, mert valóban ezt akarja.(ha tippelhetek az évfordulónk, de ez majd kiderül)

Ami nagyon zavaró volt eddig a beszélgetésig az a majd egyszer, talán, esetleg, majd meglátjuk hogyan alakul az életünk című kitérések voltak.

Az egyik válaszoló írta, hogy ismerősének tizen évébe tellett, hogy a ffi kimondja Ő nem akar semmit.

Én szeretnék "legális" családot, nem csak egy vadházasságot, termékeny koromat a szülőszobákon töltve, szülni neki xgyereket, ő meg él mint marci hevesen, és nem tisztel meg annyival, hogy elvesz. Azt szeretném, ha a mi gyerekeink is azt látnák az a normális, hogy apa és anya házasok.

Hiszek abban, hogy a mai világban is lehet holtomiglan holtodiglan élni, szeretők nélkül, válás nélkül.

Nem a -né fontos nekem, hanem ami mögötte van, amit jelentenie kéne most is.

Leht azt mondani, hogy naiv vagyok, meg majd úgyis megtudom. Ettől függetlenűl szeretném hinni, és hiszem, vannak még most is normálisan működő házasságok, ahol ha probléma merül fel azt közösen oldják meg, és nem úgy, hogy elválnak, szeretőt tartanak. Hogy a férfiak képesek tisztelni a párjukat azzal, hogy elveszik, magukhoz láncolják, megbecsülik.

Igazából tegnap az csapta ki nálam a biztosítékot, hogy ismeretségemben a világ legnagyobb Qvájának(ha nagyon rákeresnénk még 18+os filmet is találnánk róla) egy hónap múlva lesz az esküvője. 3hónapja még nem ezzel a ffivel futott, tegnap meg a meghívóját olvasgattam... Én meg tisztességesen, egy ffi mellett vagyok évek óta, nem váltogatom őket úgy mint más a tangát, és még mindig csak várok.

(a pontagyuzónak, köszi, de kérlek válogasd meg, kit milyen jelzővel illetsz. Így ismeretlenűl sem kell valakivel bunkónak lenni)

(valaki írta, hogy magunkhoz láncolni, ez ugyan olyan kétoldalú, minket is megkötnek vele, nem csak a férfit? vagy az eskü ránk nem vonatkozik?)

(válás, szerető: akkor ne együnk, mert úgyis éhesek leszünk.)

2010. márc. 12. 08:18
 30/43 A kérdező kommentje:

"leszel a férjem? -Igen. -Mikor? -Hamarosan. -Lánykérés? -Nemsokára:) még idén."

Közben összebújtunk, egymás szemébe nézve beszélgettünk.

2010. márc. 12. 08:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!