Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miert sajnalja mindenki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert sajnalja mindenki a ferjem, csak mert nem fozok minden nap?

Figyelt kérdés
Nekunk igy jo, ettol nem erzem magam rossz felesegnek.
2013. okt. 19. 09:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én általában hétvégén főztem. De ha volt pénzünk akkor rendeltünk valamit vagy ha kirándultunk akkor szendvicset ettünk. Volt aki szerint ez nem normális.

És? Engem nem érdekel.

De az ellenkezője is megtörtént már. Tavaly nyáron a párom este 10kor megkívánta a palacsintát. Semmi gond, kiült velem a konyhába, megsütöttem 2 adaggal.

Szintén tavaly történt, nagyon kívántam a hamburgert (kb évente 3-4 alkalommal ha eszünk), de rendelni nem tudtunk. Elmentünk a Tescoba (gyalog 20-25 perc), bevásároltunk, séta hazáig (ismét 20-25 perc) és nekiálltunk hambugert csinálni. Lehetett vagy este 11 vagy éjfél.

2013. okt. 20. 18:57
 22/22 anonim ***** válasza:

21-es vagyok

azért írtam h főztem, mert a párom most külföldön dolgozik... most nem főzök... eszek anyuéknál :)

2013. okt. 20. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!