Anyukám döntés elé állított, hogy válassza közte és a barátom között! De nem mondtam neki semmit, csak visszajöttem a koliba, mert vasárnap volt, és még tanulnom is kellett! Ő kitagadott, most egyedül vagyok, mit tegyek?
pont írni akartam h állítsd be h ne legyen látható a neved, 2 kattintással meg lehet találni fb-on :)
első válaszoló, igen, szép és jó, hogy a másikat kell választani, de ebben az esetben azért necces egy kolis szerelmet választani a családunk felett, főként hogy valószínűleg a srác nem fogja finanszírozni az életét, míg az anyja igen (feltételezem).
Sajnos ha nem alakul a helyzet itt az ideje melót keresni :(
Sajnálom anyukád viselkedését, majd megbosszulja magát.
Először is: anyád egy önző, tahó, érzelmi zsaroló dög. Egyértemű, hogy nem őt kell választani és nem is szabad.
A kitagadás csakis végrendelettel érvényes, és csakis azokkal az okokkal, amelyeket a Polgári Törvénykönyv ide vonatkozó része pontosan felsorol. A többi a brazil szappanoperákba tartozik és a XIX. századi könyvekbe.
Ideje elköltözni és dolgozni. Ha kell, menj kii külföldre egy évre bébisintérnek vagy mosogatólánynak, de akkor is fejezd be a sulit. És többé anyádra az ajtót se nyisd rá, amíg él. Ezt érdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!