Juhaszendre kérdése:
Anyámmal mit tegyek? Kiskoromba azt néztem ahogy apámmal ütik egymást állandóan, aztán elváltak, túl nagyok voltak az elvárásai minden téren, zárkózott lettem, mindig megvert, ha 4 est kaptam.
Figyelt kérdés
Mostanra még rosszabb lett a viszony, egész nap ordít velem,2. jára rak ki az útcára. Lehord minden léhűtő sz. Házinak
nem foglalkozik velem,csak a férjéval ( nevelőapám) Minden nap elmondja hogy kár volt megszülnie, mekkora hibát követett el. Szerinte tőlem rosszabb nincs a világon, ( tanulok, dolgozok, segítek otthon) még is ezt csinálja Odáig fajult, hogy már enni se ad.
2013. júl. 10. 22:16
1/9 anonim válasza:
Apádhoz nem tudsz menni? jobb ötletem nincs, viszont anyád nem fog már változni, valahogy viseld el
2/9 anonim válasza:
Ne haragudj, borzasztó természete lehet anyádnak, ha így bánik veled, és úgy sejtem, azért, mert apádat látja benned, képtelen elvonatkoztatni. Pedig te tőle teljesen független önálló lény vagy. Hány éves vagy?
3/9 A kérdező kommentje:
Nem, apámhoz sajnos nem, nem foglalkozik velem 2 évente látom, új családja van. 18 éves vagyok
2013. júl. 11. 12:21
4/9 anonim válasza:
Akkor szerintem mielőbb próbálj a saját lábadra állni. Költözz el, keress társbérletet, kollégiumot, akármit.
5/9 A kérdező kommentje:
igen, épp azon vagyok
2013. júl. 13. 00:22
6/9 anonim válasza:
új családja van és akkor te már el vagy felejtve? mekkora egy szemét
7/9 acelsziv válasza:
Hát, Endre... Bizony nem irigylem a helyzetedet. A legtöbb amit tenni tudsz, hogy villámgyorsan elköltözöl és elfelejted, hogy valaha is voltak szüleid. Egyik sem érdemli meg, hogy annak nevezd. Hidd el, keresni fognak előbb -utóbb... amikor meg lesznek szorulva.
Építsd fel a saját életed és prosperálj :) Sok sikert!
8/9 eztsetudtad válasza:
Gúsztustalan az ilyen Anya próbáld meg nem magadra venni költözz valakihez aztán vegyél ki egy szobát vagy ilyesmi,legalább van munkád ez a szerencséd.
9/9 anonim válasza:
szerintem kamu az egész. Ha ennyire rossz a helyzet, akkor már rég elmentél volna máshova lakni. El túlzod a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!