Nő vagyok. Keveredek szóváltásba emberekkel. Ebből 2állat megvert. Bordam is repedt. Anyam meg ezekkel barátkozik?
csak azért veszett velük össze, amikor neki lett baja konkrétan velük, de most újra köszön-beszél velük.
Milyen ember legyek? Ha a saját anyám nem véd meg és megaláz, akkor hogy merjek másnak megnyílni, és ha pasik el is fogadják a külsőmet, megnyílni nekik?
Ezek nem férfiak, nem is emberek.
Örülj neki egyébként, ez a része az egiyk, de az anyá viselkedése a másik. És ehhez a nőhöz ragaszkodom, meg őt féltem, meg stb. mikor bánt...mikor mással is alázott, és mikor ideges is vagyok, modntam már neki ezerszer, hogy hagyjon megnyugodni, de utánam jön és mondja hülyeségét, mikor én direkt kerülöm, hogy ne bántsam meg...és cisnálja, hogy örjgőnjek, már annyira kikészít olyankor. Miért ragaszkodok hozzá? És emiatt mentem bele sz....r kapcsolatokba is?
Tudod az egyik legnagyobb hibád, hogy a te általad kialakított helyzetekért mindig anyádat hibáztatod. Pedig ami most veled történik, azért csakis magad vagy felelős.
Nézd. AZ én anyám agresszív alkoholista volt. Előbb ütött, utána kérdezett. Nőként én sokszor kerültem szóváltásba férfiakkal-nőkkel egyaránt. De soha nem fajult odáig, hogy bárki is rám emelje a kezét, vagy én üssek meg bárkit is. A kapcsolataimban sem volt példa arra, hogy a férfi megüssön. Én aztán tényleg nem mondhatom, hogy anyám szép példa volt előttem, de ennek ellenére ha hibáztam vagy rosszul döntöttem életem során nem az alkoholista anyámat hibáztattam érte, csakis magamat. Én döntésem, én hibám.
Nem árt ha te is felfogod, hogy minden döntésedért, cselekedetedért te vagy a felelős-
Mert megvédem magam. Anyukám nagyon mártír, meghunyászkodik, hagyja, hogy alázzák (meg ő is egnem ugye...), engem ez mindig is idegesített benne, és nem akartam olan lenni.
Amúgy a kérdésem, és a prolémám nem ez, akik arra tudtak koncentrálni, azoknak köszönöm, akik pedig elítélnek, és kérdezgetnek, anélkül, hogy ismernének, nem a kérdésre válaszolva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!