A 17 éves lányom miért barátkozik egy 32 éves
férfivel? Már 1 éve megy ez.
Figyelt kérdés
1 éve ismerte meg,állítása szerint nem volt szex köztük.Hiszek neki.Találkoztam már a férfival,jóképű,jól szituált,rendes embernek tűnik.Nem tiltom a lányomat,mert tudom csak rosszabb lenne.Nem tudom hova tenni a dolgot,úgy érzem a lányom boldog amióta megismerte,jobban tanul és szorgalmasabb lett.Láttam egyszer őket beszélgetni,furán fog hangzani de öröm volt nézni ahogy ez a két ember beszélget,nem szóltam nekik.Nem bántam ezért a lányomat,de nem tudom hova tenni a dolgot.Nem tudom így jó e hogy nem szólok neki.A férfi is szimpatikus,hülyén hagnzik de még magamnak is elfogadnám:)))
Jó ez így hogy nem szólok bele és nem cseszegetem ezért?
Számomra furcsa lenne,de neked kell tudnod,mi az a határ nálatok,amit nem lehet átlépni.Én például nem mennék el szó nélkül a dolog mellett,számomra nem férne bele.
2013. jún. 29. 12:31
2/19 A kérdező kommentje:
ma 12:31
Úgy érzem jó hatással van rá.Én ezt veszem észre.Ez mindenbe megmutatkozik.Én azt veszem észre hogy barátok,és talán ninc s köztük szex.Ez az amit ugy nem tudok meg úgy sem.Viszont azt látom,hogy jó hatást gyakorol rá.
2013. jún. 29. 12:34
3/19 anonim válasza:
Ha a lányod érett rá, és a pasi nem csak egy dologra hajt, nincs családja közben, akkor miért ne lehetnének jóban? Azért beszélgess a lányoddal róla, és szerintem jó, ha nem tiltod, így legalább nem titkolózik előtted, hanem őszinte. Viszont, ha neked is tetszik, akkor azért baj lehet. :)
2013. jún. 29. 12:36
4/19 anonim válasza:
Szia! Elcsépelt, de a szerelem nincs korhoz kötve. Én 14 voltam, amikor megismertem a volt férjem, ő 23 volt. És a mostani párom is idősebb tőlem. Valószínűleg a lányod komolyabb típus, és nem szereti a korabeli bohócokat... hiszen, mint tudjuk, 17 évesen a legtöbb kamasz bulizik, csajozik, piál, drogok, ma már ritka a kivétel. Én azt tudom elképzelni, hogy a lányod nem akar ilyenekkel együtt lenni, hanem komolyabb társaságra vágyik. De igazán akkor tudnál biztosat, ha rákérdeznél, hogy pl szereti e, miért ő, stb. Csak őszintén! Ha normális hangnemben kérdezel, nem számonkérve, akkor megnyílik.
2013. jún. 29. 12:36
5/19 anonim válasza:
Azért azt nem hiszem el,hogy nem volt köztük szex,32 éves férfi nem bírná ki.Egyébként helyesen teszed ,hogy nem tiltod,majd kialakul.
2013. jún. 29. 12:41
6/19 A kérdező kommentje:
Nincs családja a férfinek,se barátnője.Őszinte egyenes embernek tűnik.Mintha szeretnék egymást...furcsa néznem,és egyben jó is.Boldognak látom,egyszer láttam őket egy parkban beszélgetni.Tudom furcsa ezt hallani,de jó volt látni,láttam hogy jól érzi magát.Szerintem nem csak arra hajt,látom rajta hogy tisztességes ember.Azt a gesztusokból,mozdulatokból észre veszi valaki,legalábbis én igen.Mint mondtam,hogy volt e szex nem tudom.Azt tudom hogy lelkileg sokat jelent neki,látom rajta,hiszen pozitív írányba változott minden téren.
2013. jún. 29. 12:42
7/19 anonim válasza:
Ha az ember tartósan csinál valamit, azt azért teszi, mert jó naki. Ez így semmi új információt nem hordoz, de mégis ez a válasz erre a triviális kérdésre. A legrosszabb megoldás az lenne, ha a szülő eltiltaná a lányát attól, aki oly kedves számára.
2013. jún. 29. 12:50
8/19 Bruce_Wayne válasza:
szerintem jobban kellene féltened a korosztálybeli fiataloktól mint ettől a 32 éves férfitól aki elmondásod szerint jól szituált.Ha már beszélgettél is vele,és nem keltett rossz benyomást, nincs miért aggódnod.Épp minap találkoztam egy szintén 17 éves lánnyal,aki korosztályát megszégyenítő módon gondolkozik,és pont ezért öröm volt bele beszélgetni.
2013. jún. 29. 12:50
9/19 Bruce_Wayne válasza:
ja mellesleg 29 éves vagyok...
2013. jún. 29. 12:51
10/19 A kérdező kommentje:
Semmi olyan nem derült ki,hiszen én is csak ezt látom.Hogy szex volt e,arra azt mond amit akar.Nyilván nem vehetek róla sperma mintát..
A kérdés az volt jól járok e el így hogy nem csesztetem ezért?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!