Az unokatesóm férjén ki is vagyok akadva. FB-on fröcsögve szidja a zsidókat, közben magasztalja a feleségét. Ez utóbbi szép is lenne, csakhogy a felesége is zsidó. Nem jöttem rá, hogy ezt magában hogy rakta össze.
2013. febr. 25. 22:09
2/50 A kérdező kommentje:
Azt megkérdezhetem,hogy miért kizáró ok?
2013. febr. 25. 22:10
3/50 anonim válasza:
A rasszista ember ismérve, hogy a felesége/barátja/jófej munkatársa mindig kivétel a sztereotípia alól. Így tud magában rendet tartani.
A válaszom: nem. Semminemű szélsőséget nem kedvelek, így ezt sem.
2013. febr. 25. 22:10
4/50 anonim válasza:
Nem, nem, soha! :DDDD
2013. febr. 25. 22:11
5/50 anonim válasza:
Azért kizáró ok, mert teljes mértékben szembemegy a világnézetemmel. Hosszútávú kapcsolatot nehéz arra építeni, amiben ennyire különbözünk. Alapvetően kerülöm az ilyen emberek társaságát, tehát létre se jöhetne hosszútávon a kapcsolat, mert néhány nap alatt annyira összevesznénk ezen, hogy látni se akarnánk egymást.
2013. febr. 25. 22:14
6/50 anonim válasza:
Tudnék.
Nekem is van 1-2 "kedvenc" etnikumom, akiket kifejezetten szeretek-bár nem hangoztatom, csak ha szóba kerül.
2013. febr. 25. 22:15
7/50 anonim válasza:
Nem, semmiképp. Én ismerek jófej zsidókat és rendes cigányokat is. Az, ha összeházasodom valakivel, azt is jelenti, hogy bizonyos mértékig egyetértek a nézeteivel (vagy legalábbis nem tartom őket szégyellnivalónak), márpedig én ezzel a nézettel nagyon nem értek egyet. Másrészt mi van, ha pl. egy árva cigány gyereket fogadnánk örökbe, vagy a saját gyerekünk szabad akaratából a zsidó vallásra térne? Én egyiket sem ellenezném, és nem tetszene, ha a férjemnek ezeket nem lenne képes elfogadni.
8/50 anonim válasza:
Attól függ. A mi környékünkön élő romák pl. maguknak gyártják a rossz hírnevüket, senki nem szereti őket, nekem is volt már nagyon rossz tapasztalatom velük, és még csak nem is a bőrszínük a baj, úgyhogy ez ilyen szempontból és ebben a helyzetben nem kizáró ok ha valaki szintén nem szereti őket azért, ahogy viselkednek.
9/50 anonim válasza:
Nem. Azért sem, mert én magam minden embert egyenlőnek tekintek. Mindenkivel ugyanúgy bánok és csak a megismerése után változtatok. Az én magánszférámba nem fér bele a gyűlölködés. Ez a fajta gyűlölet nekem méreg.
10/50 anonim válasza:
Nem. Szerintem nagyon buta az az ember aki csupán a bőrszíne alapján ítél meg másokat. Úgy hogy nem is tud róla semmit. Hiszen senki sem egyforma. Én igen is ismerek olyan cigányogat akik rendesebbek mint néhány magyar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!