A többség mást sem tud, mint minden második mondatában zsidózni, cigányozni, négerezni, ferdeszeműzni. Ez mire jó, miért ilyen buta ennyire sok ember ebben az országban?
Négerezést meg ferdeszeműzést én még nem hallottam... A cigányozást meg a zsidózást meg megértem. Ha te nem, akkor téged még sosem raboltak ki, vagy sosem volt hiteled...
2012. szept. 26. 10:43
2/36 anonim válasza:
Na, akkor én nem tartozom a "magyarok többségéhez"...
2012. szept. 26. 10:47
3/36 anonim válasza:
Rosszul figyelted meg. Nem a magyarok többsége ilyen, hanem a leghangosabbjai. A többség vagy tudja, hogy nem tud pontos véleményt alkotni, ezért nem szól, vagy szól, de a megfelelő közönség előtt. Kis túlzással azt is mondhatnád, leszámolod a hangoskodó üresfejűeket, kivonod a tízmillióból, no ez a többség, aki nem fajgyűlölő rasszista.
Azért, mert nem jó szembesülni a ténnyel, hogy az ország a magyarok miatt veszített el mindent, amit képes volt megtartani ezer éveken keresztül. Muszáj valakit okolni.
Mondjuk a cigányozás azért valamilyen szinten, na tudod. Nekünk megmérgezték a kutyánkat, hogy be tujdanak jönni a kertbe, meg a házba, hogy kirámoljanak. Ráadásul olyanok, akikkel azelőtt megpróbáltunk barátkozni, hogy megmutassuk igeniis vannak normális romák. Csalódtunk. Csak arra voltak kiváncsiak, milyen értékeink vannak.
2012. szept. 26. 11:33
7/36 anonim válasza:
Azért én túlzásnak érzem azt, hogy a többség... de sajnos tényleg elég sokan. Abból indulnak ki, hogy a romák hajlamosak a lopásra, a zsidók meg általában gazdagok. Ez mondjuk szerintem egyáltalán nem ok a gyűlölködésre, mert ennyi erővel a magyarokra is lehetne mondani pár "szép" dolgot...
2012. szept. 26. 11:55
8/36 anonim válasza:
Tényleg ilyenek a magyarok?
Azért eléggé durva ezt kijelenteni hogy "A többség mást sem tud, miért ilyen buta ennyire sok ember ebben az országban?"
Ez nem gyűlölködés a magyar nép ellen??? Mennyivel különb ez az általánosítás mint a rasszizmus vagy az antiszemitizmus?
Egyébként milyen körökben mozogsz? Mert én például nem vettem észre ezt magam körül.
2012. szept. 26. 11:58
9/36 anonim válasza:
A zsidózás sokkal nehezebb téma, de a cigányozást értem. Ezt nem a rasszizmus, fajelmélet fűti, de ezek az egyedüli ideológiák, amelyekkel tiltakozni lehet a cigánybűnözés ellen. Nincs alternatíva: vagy rasszista vagy, vagy nem mondasz soha életedben semmi rosszat a cigányokról. Olyan nincs, hogy "semmi bajom velük, de". A legtöbben szerintem ebből a kényszerből azonosulnak a szélsőséges ideológiákkal.
2012. szept. 26. 12:25
10/36 anonim válasza:
Én sem hallottam még a cigányozáson és a zsidózáson kívül semmilyen más fajgyűlölő szöveget.A zsidózással nem értek egyet,de a cigányozásnak sajnos van alapja.Aki azt mondja,hogy nem,az vagy vallásos,vagy még soha életében nem élt együtt a cigányokkal és nem tudja,milyenek,csak azt látja,hogy jaj,szegényeket mennyire gyűlöli mindenki.Viszont abban van valami,hogy az,hogy ilyen helyzetben van az ország,az elsősorban a magyarok hibája.Túlságosan széthúzunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!