A magyarok többsége miért fajgyűlölő rasszista?
11: Az én férjem is külföldi, ráadásul barna bőrű. Amikor Szlovákiába kiutazott 10 éve, akkor egy hét alatt többször is menekülnie kellett a szkinhedek elől. Itt, Magyarországon sose fordult elő ilyen. Van munkája, haverjai. A gyerekeink barna bőrűek, semmiféle hátrány nem éri őket. Iskolában vannak barátaik, sosem kaptunk még semmilyen megjegyzést, beszólást.
Ismerős fekete férfihez ment hozzá, a gyerekeik félvérek, egyszer beszélgettünk erről a témáról. Neki sem volt soha rossz a tapsztalata, sőt, a fia kifejezetten népszerű a lányok között...
Én sok rosszat tudnék mondani a magyarokról, de egyet nem: azt, hogy nem befogadóak, rasszisták. Van persze ilyen is, de általánosságban ezt nem tapasztaltam.
Na a cigányokat azokat utálják, na de az nem bőrszín, más kultúra miatt van, hanem a rossz tapasztalatok miatt.
Nem is tudom miért vagyunk/vagyok ennyire rasszista, hiszen eddig csak kétszer támadtak meg az utcán csoportokba verődött cigányok és vették el a nálam lévő értékeket, és mindössze csak egyszer vertek meg úgy, hogy kórházba kerültem, továbbá csak egyszer törtek be hozzánk. Miért utálnám emiatt a cigányokat, ugyan már, hiszen ők teljesen önzetlen békés és jó emberek.
Szánalmas, hogy csak az tud itt fröcsögni meg rasszistázni, aki csak a tv képernyőjén látott eddig cigányt.
Ugye ismeritek a Rambo 4 című filmet (John Rambo). Amikor a kis csoportnyi orvos meg békeaktivista elmegy olyan helyre segíteni, amit csak a hírekből ismertek. Aztán a végén rájönnek, hogy nem is olyan jó buli ez az egész.
Vonjatok párhuzamot a valóság és a film között.
Igazat mondtam ezért most nyugodtan pontozzatok le, ahogy szoktátok, mert a végén kiírtom a fél emberiséget.
"De rasszista a Magyar nép nagyon is!! A férjem külföldi és nagyon undok gonosz emberek vannak pl ha albérletet nézünk ki se adják mert külföldi vagy meg emelik a kauciót mert külföldi.Aki nem Magyarnak született és Magyar Országon él szinte lehetetlenség be illeszkedni."
Helyes/helytelen/írásod alapján te sem vagy magyar, ne oszd az észt!
A cigányok az ország szégyenei, a zsidók pedig teljesen tönkretették az országot.
A többiek meg nem idevalók.
Nagyon érdekes dolog ez. Mert amikor mi "rasszisták" azaz a ti szemetekben rasszisták, (valójában azonban inkább a tapasztalt szót lehetne használni helyette), észérveket és példákat hozunk fel, hogy miért nem bírjuk például az én esetemben a cigányokat, akkor érdekes módon az összes fotelhuszár jogvédő antirasszista bekussol.
Egyszerűen azért mert erre nincsen ütőkártyátok, csak azt látjátok, hogy a cigányasszony a tévében milyen rossz sorban él a putriban a 12 gyerekével együtt. De azt nem látjátok, hogy a 12 gyerek közül 8 elmegy éjszaka rabolni, nőket megerőszakolni, megkéselni, mert ezt nem mutatja a televízió.
Most ha a zsidókról is van szó? Szerintetek normális az, hogy egy atomfegyverek armadájával rendelkező ország (Izrael), aki be sem engedi az ENSZ fegyverellenőreit (akiknek megjegyzem egy rossz szavuk sincs ellene), nyíltan uszít egy olyan ország ellen, aki nem biztos, hogy rendelkezik, sőt az sem biztos, hogy fog rendelkezni ilyen fegyverekkel? Csak azért mert a világ közvéleménye általánosít, és amikor egy iránira, arabra stb. gondol akkor mindjárt egy fanatikus bombákkal felfegyverzett turbános emberke jut eszébe róla?
Jó lenne, ha ti is elkezdenétek gondolkodni egy kicsit, esetleg utánaolvasni néhány dolognak, és objektíven (nem magyar ATV objektíven) szemlélni a ezeket az élethelyzeteket.
Cáfold meg amiket írtam és akkor mondhatod, hogy "Ha csak ilyen emberek irányítanák a világot mint az utolsó 4 válaszoló a világ 90%-a halott lenne!"
Az az igazság, amit leírtam: lepontozni azt tudtok, meg hasonló válaszokat benyögni, de egy normális észérvekkel felépített választ azt nem. Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!