A magyarok többsége miért fajgyűlölő rasszista?
Büdős cigók még a zsaruknak is neki mennek.
(Előző kommentelő vagyok)
Pl nézd meg a videókat ilyen máshol nincs. hogy egy 10éves gyrek szétfoszt egy kereskedelmi csomópontot ha találkoznák vele úgy fejbe vágnám léket ütnék a gyereken.
Mi az, hogy a cigány a rendőrnek sarlóval támad?
Aztán besziszik azt mondja a cigó bántották a gyerekemt erre ejtik a vádakat én a rendőr helyébe fejbeküldtem volna ->jogos védelem sarlóval támadt felém!
Én kalauz vagyok ,egyik helyen felszáll vagy 50-en cigány a Bzmot motorkocsi+Bzx mellék kocsi+ Bzx mellékkocsi összeállításban közlekedő személyvonatra.
Gondoltam ,hogy nincs jegyük nem is volt erre még a faluhatárban megállítottam a vonatot, erre majdnem megöltek, rengeteg kis purdé egyszerűen én voltam csak magyar a Bzx kocsiban.
Mondtam leszállás erre átrohan mindegyik a másik Bzx középső kocsiba, mondom takarodjatok, de minden hiába köpködtek, a MÁVtól kértem segítséget. Addigra már elmentek, én meg bemenekültem a motorkocsi vezetőfülkéjébe. Kész halál volt.
Utána folytattuk utunkat, alig kaptam levegőt,nagyon féltem. A következő cigány helyeken dobáltál a vonatot, a sínre köveket tettek. Ez bosszú volt.
Félelmetes volt, attól féltem valaki úgy csinálna ,hogy meglincsel minket ellopja a a motorkocsit és a 2 mellékkocsit.
Ez tegnap történt velem.
Egy szóval utálom őket.
Nagyon féltem ,azt hittem a mentő visz el. Tudok még történeteket mesélni.
Meg is ölhetek volna. De hát kisebbség, nekik lehet, majd megmondanák a jogvédők.
Igen sajnos ez egy ilyen ország itt ilyen emberek voltak mindig és nem hiszem hogy ez változni fog.
A háborúban nullák voltak a magyarok a nácik seggét nyalták.
A magyar csendőrök több tízezer embert köztük gyerekeket nőket idős beteg embereket szedtek össze és küldtek marhavagonokkal lengyel halál táborokba.
Az ingyen jegyet a MÁV Zrt biztosította.
Nem tudom hogy mire vágnak fel a köcsög magyarok ha lehet ezeket még magyarnak mondani.
Pedig az oroszok meg a németek a legtöbb magyar nőt szét basztát
Legalább az oroszok tudták mit kell csinálni a magyar nácikkal
Ne féljetek sápadt testvéreim.
Még pár évtized és a cigányság lessz többségben.
Akkor jön még az igazi jó világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!