Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A magyarok többsége miért...

A magyarok többsége miért fajgyűlölő rasszista?

Figyelt kérdés
A többség mást sem tud, mint minden második mondatában zsidózni, cigányozni, négerezni, ferdeszeműzni. Ez mire jó, miért ilyen buta ennyire sok ember ebben az országban?
2012. szept. 26. 10:30
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Büdős cigók még a zsaruknak is neki mennek.

(Előző kommentelő vagyok)

Pl nézd meg a videókat ilyen máshol nincs. hogy egy 10éves gyrek szétfoszt egy kereskedelmi csomópontot ha találkoznák vele úgy fejbe vágnám léket ütnék a gyereken.

Mi az, hogy a cigány a rendőrnek sarlóval támad?

Aztán besziszik azt mondja a cigó bántották a gyerekemt erre ejtik a vádakat én a rendőr helyébe fejbeküldtem volna ->jogos védelem sarlóval támadt felém!

2013. jan. 4. 22:31
 32/36 anonim ***** válasza:

Én kalauz vagyok ,egyik helyen felszáll vagy 50-en cigány a Bzmot motorkocsi+Bzx mellék kocsi+ Bzx mellékkocsi összeállításban közlekedő személyvonatra.

Gondoltam ,hogy nincs jegyük nem is volt erre még a faluhatárban megállítottam a vonatot, erre majdnem megöltek, rengeteg kis purdé egyszerűen én voltam csak magyar a Bzx kocsiban.

Mondtam leszállás erre átrohan mindegyik a másik Bzx középső kocsiba, mondom takarodjatok, de minden hiába köpködtek, a MÁVtól kértem segítséget. Addigra már elmentek, én meg bemenekültem a motorkocsi vezetőfülkéjébe. Kész halál volt.

Utána folytattuk utunkat, alig kaptam levegőt,nagyon féltem. A következő cigány helyeken dobáltál a vonatot, a sínre köveket tettek. Ez bosszú volt.

Félelmetes volt, attól féltem valaki úgy csinálna ,hogy meglincsel minket ellopja a a motorkocsit és a 2 mellékkocsit.

Ez tegnap történt velem.

Egy szóval utálom őket.

2013. jan. 4. 23:00
 33/36 anonim ***** válasza:

Nagyon féltem ,azt hittem a mentő visz el. Tudok még történeteket mesélni.

Meg is ölhetek volna. De hát kisebbség, nekik lehet, majd megmondanák a jogvédők.

2013. jan. 4. 23:02
 34/36 norbi0000000 válasza:
10%
fajgyülülö kutyák tik rasszisták látszik tik is paraszt kutyák vagytok jó vanak olyan cigányok akik lopnak csalnak de a töbsége nem ugyhogy no racism !
2014. okt. 2. 18:49
 35/36 Fotel harcos válasza:

Igen sajnos ez egy ilyen ország itt ilyen emberek voltak mindig és nem hiszem hogy ez változni fog.

A háborúban nullák voltak a magyarok a nácik seggét nyalták.

A magyar csendőrök több tízezer embert köztük gyerekeket nőket idős beteg embereket szedtek össze és küldtek marhavagonokkal lengyel halál táborokba.

Az ingyen jegyet a MÁV Zrt biztosította.

Nem tudom hogy mire vágnak fel a köcsög magyarok ha lehet ezeket még magyarnak mondani.

Pedig az oroszok meg a németek a legtöbb magyar nőt szét basztát

Legalább az oroszok tudták mit kell csinálni a magyar nácikkal

2024. jan. 31. 07:56
 36/36 Fotel harcos válasza:
54%

Ne féljetek sápadt testvéreim.

Még pár évtized és a cigányság lessz többségben.

Akkor jön még az igazi jó világ.

2024. jan. 31. 08:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!