Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A magyarok többsége miért...

A magyarok többsége miért fajgyűlölő rasszista?

Figyelt kérdés
A többség mást sem tud, mint minden második mondatában zsidózni, cigányozni, négerezni, ferdeszeműzni. Ez mire jó, miért ilyen buta ennyire sok ember ebben az országban?
2012. szept. 26. 10:30
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
0%
Én megcáfolom.Az hogy a cigány asszony 12 gyerekéből(ez már alapból erős túlzás mert 12 gyereke azért még a cigányoknak sem szokott lenni)8 elmegy rabolni éjszakánként csak egy általad minden bizonyítékot nélkülöző feltevés.Milyen bizonyítékokkal tudod ezt alátámasztani?Ez csak egy légbőlkapott hasraütéssel gyártott statisztika.Semmilyen hivatalos adatot nem tudsz felmutatni te személyesen szerintem egyetlen cigányt sem ismersz főleg nem 12 gyerekes anyukákat.De még ha ismersz is személyesen ilyen etnikumú embereket az mennyi lehet számszerűleg?1-2-5 esetleg 10?Tehát még az egy ezreléküket sem.Csak azért alkotsz ilyen véleményt mert ezt hallod mindenkitől.Szerinted csak a cigányok rabolnak erőszakolnak?Bármilyen meglepő is nem csak ők.A zsidó dologhoz meg csak annyit hogy az arab terroristás általánosítás pont ugyan olyan mint a cigány általánosítás.Azért az mindenképp elgondolkodtató,hogy egy szaros film hatására ártatlan embereket gyilkolásznak le az iszlamisták.ÁRTATLANOKAT!EGY FILM MIATT!Fordított esetben én nem hallottam,hogy egy az USA-t vagy a kereszténységet sértő film miatt bárkit is megöltek volna a világon.Ez azért sokat elárul.
2012. szept. 30. 13:28
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Na végre valaki akinek vannak érvei.

El kell, hogy keserítselek, mert olyan környéken élek, ahol rengeteg cigány ember él. Elismerem néhánnyal jóban vagyok, de a döntő többségük nem ilyen.

Az a 12 gyerekből 8 elmegy rabolni erőszakolni gyilkolni pedig egy tény, nem hasraütés-szerűen mondom. Itt laknak a szomszéd utcában, a 8-ból 1 nemi erőszakért, 4 betöréses rablásért csücsül egy meg felfüggesztettet kapott mert megkéselt egy fiatal srácot. A maradék 6-nak meg vannak ilyen-olyas stiklijei.

Ha elmész mellettük fejet lehajtva(!!) az utcán beszólogatnak meg keménykednek. Mindenkinek tele a töke velük.

Persze jobbára a hónap végén mennek el lopkodni, amikor elfogy a segély, amikor megkapják, akkor taxival mennek mindenhova, első 3 nap folyamatosan tökrészegek. Ugyan már, nyilvánvalóan kettőnk közül Te vagy az, aki légből kapott információk alapján alkot ítéletet.

A mohamedes filmhez pedig annyit fűznék hozzá, hogy ismerik a mohemedán emberkéket, és tudják, hogy a vallásukra milyen érzékenyek, először leadták, oké szabad vélemény nyilvánítás, de amikor látták, hogy milyen eszement indulatokat vált ki, csak tovább fokozták, azzal, hogy például francia lapokban adtak ki Mohamedet gúnyoló karikatúrákat. De ha már itt tartunk elérték a céljukat a film kiagyalói: tudták, hogy így fognak rá reagálni a mohamedánok, és hogy a világ közvéleménye elítéli ezért őket. B*romi jó kis fogás, hogy a saját oldalukra állítsák a közvéleményt, és gratulálok, mert a Te esetedben sikerült is az agymosás.

Persze a zsidó vallásra, holokausztra nem lehet semmit sem mondani, mert akkor mindjárt beindul a nemzetközi védelemkampány, de hallottál valakit is az állítólag "civilizált" államok közül, aki elítélte ezt a filmet? Nem és nem is fogsz.

2012. szept. 30. 22:18
 23/36 anonim ***** válasza:
0%
Az általad ismert cigány család csak egy a több ezer közül ezért nem lehet mérvadó.Az írásaidból úgy veszem ki,hogy egy kissebb településen élsz ahol valóban jellemzőbb ez a viselkedésforma a cigányoknál de a fővárosban ahol én élek azért már nem ennyire vészes a helyzet.Itt is rengeteg olyan van belőlük mint nálatok de azért egy jó nagy fokkal magasabban állnak a kulturáltság szintjén.Ez a kistelepülések sajátossága.Az ilyen falvakban,községekben a nem cigányok is ugyan úgy belekötnek ok nélkül egy idegenbe(aki mondjuk átmegy a falun vagy turista vagy ilyesmi)ha az bemegy a helyi kocsmába egy sőrre vagy üdítőre egyszerűen azért mert ott a kulturáltságban alapvető hiányosságok vannak.Az pedig,hogy lehajtott fejjel kell járni a cigányok miatt és még úgy is retteghet az ember,hogy belekötnek csak is a Magyarok hibája.Nincs összetartás a nemzetben.Ha egy cigányt támadás ér azonnal ott van a környéken fellelhető összes társa(még az is amelyik személyesen nem is ismeri) és a védelmére kel.Nálunk hol van ilyen?Maximum a rokonokra számíthatunk.Aki nem ismersz személyesen az akkor sem segít ha éppen ölnek.Elfordítja a fejét és tovább megy.Ennyit a magyarokról mint nemzetről.Biztos többségében vagytok magyarok bárhol is laksz miért nem fogtok össze?Mert tojtok egymásra magasról!Mit érdekel titeket a másik ember?Dögöljön meg csak nektek legyen jó.Meg is érdemlitek ha rettegésben kell élnetek mert csak magatoknak köszönhetitek.
2012. okt. 1. 09:37
 24/36 anonim ***** válasza:

Teljesen igazat adok Neked a fent leírtakban!

Az külön igaz hogy a magyarokban nincs összetartás. Ami elég nagy baj, de hát ilyenné váltunk.

Az összefogásról meg annyit, hogy egy-két velem egykorú ember él ott, és rengeteg idős. Bizonyára nem sok esélyünk lenne ellenük az idős emberekkel összefogva.

2012. okt. 1. 21:31
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

"Ha egy cigányt támadás ér azonnal ott van a környéken fellelhető összes társa(még az is amelyik személyesen nem is ismeri) és a védelmére kel.Nálunk hol van ilyen?Maximum a rokonokra számíthatunk.Aki nem ismersz személyesen az akkor sem segít ha éppen ölnek.Elfordítja a fejét és tovább megy.Ennyit a magyarokról mint nemzetről.Biztos többségében vagytok magyarok bárhol is laksz miért nem fogtok össze?Mert tojtok egymásra magasról!Mit érdekel titeket a másik ember?Dögöljön meg csak nektek legyen jó.Meg is érdemlitek ha rettegésben kell élnetek mert csak magatoknak köszönhetitek."

Jaj mindig ugyanaz a szöveg. Mitől összetartóbbak a cigányok?? Egész nap ráérnek, nem dolgoznak, persze hogy ott vannak azonnal, ha baj van, aztán szétverik az illetőt bármit is tett, remélem emlékszik mindenki Szögi Lajosra. A magyarok nem otthon verik a répát, így ha valakit megtámadnak nem fog neki segíteni a rokona, mert melózik. Amúgy is 6 az 1 ellen szoktak támadni, ha nincs a közelbe egy erős ember, akkor minek menjen oda egy nyugdíjas vagy a napköziből hazatérő gyerek, ilyenkor max rendőrt tudnak hívni. A másik nem egyszer előfordult, hogy a magyar megvédte magát, és ő került bajba, őt vitték el a rendőrök. Az írásodból meg az jön le, hogy nem vagy magyar.

2012. okt. 2. 15:09
 26/36 anonim ***** válasza:
De az vagyok.Fehér a bőröm és magyarul beszélek.Ennyi!Már teljesült is a két feltétele annak,hogy valakit magyarnak tartsanak.Különben meg a nagymamám anyukája is Budapesten született.Eddig tudom visszavezetni a családfámat anyai ágon.Apain meg semeddig.A nem tartotok össze meg magatoknak köszönhetitek és hasonlókat arra írtam,hogy ott a faluban élők,azért használtam a Ti névmást és nem azért mert egy 3. számú etnikum tagja lennék aki pálcát tőr és igazságot akar osztani a cigányok és magyarok között.
2012. okt. 6. 08:33
 27/36 anonim ***** válasza:
73%

"De az vagyok."

Oké, akkor ez tisztázva. Én Budapesten élek, nekem nincs gondom ezzel, hogy nap mint nap kirabolnak, lopnak a kertből, leköpnek mert magyar vagyok, de tudom mi az a empátia. Még mindig azt kérdem, mit tudnak csinálni az öregek? A 20-50 év közöttiek már annál inkább össze tudnának fogni, de a rendőrök őket viszik el. 2-3 év börtön, mert agyonverték azt a 2-3 cigány családot akik terrorban tartották a falut. Te kockáztatnál, hogy börtönbe kerülj? A rendőrök is vegyesek, van aki gyáva, van aki tudja kik terrorizálják az embereket mégse tesz semmit, mert meg van kötve a keze, és van olyan is aki magasról lesz*rja. A rendőrség dolga lenne, hogy ezeket az embereket, bűnözőket likvidálja, de felsőbb utasításra nem teszi. Lehet más országba a rendőrök kiállnak és be is segítenek szétverni az ilyen családokat, de itthon nem.

2012. okt. 6. 19:43
 28/36 anonim ***** válasza:
Igazad van ebben,sajnos!.A rendőrök viszont azért nem tesznek semmit mert valóban meg van kötve a kezük.Mivel nap mint nap találkoznak bűnöző életvitelű cigányokkal szerintem nekik lehet ki a tökük a legjobban velük.De a jog és a törvények mindenkit egyenlően kezelnek ezért nem lehet,hogy rendőrök magyar családokkal karöltve erőszakot alkalmazzanak és büntető hadjáratot indítsanak.Amennyiben egy ilyen család garázdálkodik valahol fel kell jelenteni őket és a törvény elítéli őket ha bármilyen törvénybe ütköző cselekményt hajtanak végre.Van olyan büntetési tétel,hogy garázdaság amiért akár éveket lehet kapni és pont az ilyen esetekre találták ki.
2012. okt. 7. 09:43
 29/36 anonim ***** válasza:

Utolsó

Én rendőr vagyok, de mit tudnák tenni megvan kötve a kezem , meg ha egyet megütsz 10-en támadnak ránk.

Senki nem akar mártírként meghalni. Én is utálom őket, de nem tudunk mi se mit csinálni, elég egy rossz szó és halálra vernek.

Nem a rendőrség a hibás, bár van köze nekik is sok mindenben.

2013. jan. 2. 16:02
 30/36 anonim ***** válasza:

Így van egyetértek a rendőr fickóval.

A rendőr sem fogja a havi 120000ft-ért az életét adni

Amúgy a VIDEÓKAT érdemes MEGNÉZNI.

Hadd meséljek kicsit.....

A társadalom (legalábbis) a normális általában kirekeszti azokat az embereket akik nem hajlandó a közösségért tenni.

Nos, a cigányok biztos nagyon sokat tesznek azzal ,hogy lopkodnak. Eleve nem dolgoznak segélyből élnek---->Magyarok adójából amit levonnak a fizetésükből abból!

Sok magyar csalás van akik az éhenhalás, kilakoltatás küszöbén vannak (utcárakerülés) azok mégis becsületesen beletörődnek a sorsukba és nem lopnak hanem megy addig keresnek a szülők munkát amég nem találnak,ha kell több műszakban dolgoznak nem mondom mennyiért mert azt még leírni is sértő!A cigányok a családipotlékkal és egyebekkel többet kapnak mint azok akik mennek kora reggel dolgozni és késő este hazaérnek.

Gondolj bele!Tegyük föl én egy gazda vagyok van egy kis földem egy kis kukoricás meg van egy veteményesem egy kis krumplim, fűszernövényem plussz van néhány csirkém nagyon szegényen élek mégis éjjel nappal dolgozom vetek-aratok-nevelem az állatokat,elültetem a növényeket jönnek a cigányok a krumplit,kukoricát elviszik -->nem lesz pénzem -->gyerekeim éhezni fognak-->próbáltál már korgó gyomorral tanulni? A szegény családok így is beosztással élnek erre jönnek a cigányok és elveszik a terményeiket és ők dolgoztak a cigányok meg a munka "kis gyümölcsét" viszik.

Sajnos Magyarország azok közé az országok közé tartozik ahol nem védhetem meg a növényeimet, állataimat.

2.Nem csak az állatokat,növényeket viszik el hanem mindent ami mozdítható elmész valahova kipakolják a házad.

Elviszik a rezet,vasat,minden fémet és tűzifát is.

Fáznak a gyerekeim reménykedünk ,hogy nem lesz hideg a tél

csak kis tűzifánk van erre a cigányok elviszik.

Nemelég, hogy a gyerekek éheznek, de már fáznak is.

3.erőszak nagyon sok ember esik az erőszakosságuknak áldozatul, este falvakban nem lehet kimenni az utcára mert ők mindenhol ott vannak nyakláncot,gyűrűt,karkötőt,órát,fülbevalót,telefont,és ami nálad van mindent elvesznek.

Szóval ha pl: a gyerekek sötétedés után kimennek az utcára vagy jönnek haza az iskolából(főleg télen) akkor a szülők aggódnak értük.Mert a cigányok szeretnek erőszakot alkalmazni ,van hogy nem is akarnak semmit csak kötöszködni.

Kitérni sajnos nem nagyon lehet.

Általában nők ellen irányulnak erőszakos cselekedeteik.

De a férfiakat is előszeretettel kirabolják.

Budapesten pl: vannak olyan helyek ahova még a rendőrök sem szívesen mennek be.

Általában mindenhol ott vannak és a maffiában pl : embercsempészet, drogterjesztés, gyilkolás,is

részt vesznek igazából túlnyomó részt Magyarország bűncselekményeinek 95%-át cigányok követik el.

Ők a társadalomba se tudnak beilleszkedni amikor a magyar ember elmegy egy cigány mellett rögtön automatikus félelem járja át a testét legalábbis nekem és ez gyűlölettel is jár .A cigányok agresszív, aljas és becstelen emberek mert kisgyerekeket és nőket is megtámadják. Ja és irtásukat el kéne kezdeni mivel az országnak is több milliárdos kárt okoznak, okoztak és fognak is .Mivel leszedik a kresz táblákat, felsővezetéket ,rongálnak,graffitiznek ,pl:buszok üléséből a bőrt kiszedik ja és rabolni verekedni sem egyedül mennek ám általában akkor kemények ha vannak hatan mindig kerüld ki őket ha valamelyik

kedvesen közelít hozzád az gyanús pl-->nem hívhatnám fel telefonon egy "spanom"

-->tudsz adni 1000ft-ot. Miattuk nem tanácsos már diszkóba, szórakozóhelyre menni sem mert azt hiszik ,hogy ők a királyok igaz már régen is nagy lovat adtak alájuk.Ha a cigány egyedül van biztos fegyver van nála. Sajnos mostanában előszeretettel rabolnak ki idős néniket meg egyedülálló terhes anyukákat akik nem tudják magukat megvédeni. Mert az nekik könnyű célpont. Igazából a Magyar rendőrséggel van a baj mert nem fordít kellő figyelmet a közbiztonságra. Az a gond, hogy mint mondtam nincs istenük nem emberek.Volt, hogy egy templomot kipakoltak az ilyen nem ember. Környezetüket is megvetik a cigányok. Szétköpködik az utakat,udvaraikon nagy szemétdomb van, állandóan mindenkibe belekötnek pl: rendőrök aztán azt hazudják ,hogy a rendőrök életveszélyesen megfenyegették a gyerekeiket.

Igazából lehet, hogy igaz az a vicc: "A cigányok azért vannak kisebbségben mert a többség börtönben van"

Csak hát ezzel is az a baj -->a börtön a magyarok adóiból működik és ott ők ingyen élnek-->javasolnám, hogy csinálják meg maguknak az ételt.Sosem fogom elfelejteni, hogy a cigányok egy csoportja felszállt a 95-ös buszra (én is ott voltam és azóta köszönöm Istennek, hogy nem öltek meg a cigányok .Tehát ott tartottam ,hogy tömegesen felszálltak és nem éppen normálisan viselkedtek, egy idős nő sírva száll le ,hogy ellopták a nyugdíját és ,hogy ő miből fog megélni.Az egyik cigány odamegy a nőhöz és elkezdi győzködni, hogy ne hívja a rendőrséget mert akik ellopták azok már leszálltak és elmentek.Véleményem szerint az lopta el aki győzködte, hogy ne hívja a rendőrséget.Bár tudnék még példát sorolni egy évig .

Ja és az nem állapot,hogy a cigóknak köszönhetően az utca tele van köpködve az ilyen emberekkel meg felnyalatnám akik azt mondják, hogy nem kéne a cigányokat utálni ,ők is emberek.Nem tudom meddig kell még törni a terrort .

Mert az az ,hogy a gyerek félve megy iskolába .

Ja és nem is olyan durva környék. Vannak városok ahol az öreg nénik is fegyverkezve sétálnak.

EZ NEM MEHET ÍGY TOVÁBB!!

SZEBB JÖVŐT!

http://www.youtube.com/watch?v=5HraHkAtTcI

http://www.youtube.com/watch?v=uGhNbLykM1s

http://www.youtube.com/watch?v=0rkex1lbb0o

http://www.youtube.com/watch?v=-RQp6aFv6Kc

http://www.youtube.com/watch?v=H2_uYgoqtik

http://www.youtube.com/watch?v=Tav2R6gV4dQ

http://www.youtube.com/watch?v=pczMP55ltwI

2013. jan. 4. 22:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!