Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A 17 éves lányom miért barátko...

A 17 éves lányom miért barátkozik egy 32 éves férfivel? Már 1 éve megy ez.

Figyelt kérdés

1 éve ismerte meg,állítása szerint nem volt szex köztük.Hiszek neki.Találkoztam már a férfival,jóképű,jól szituált,rendes embernek tűnik.Nem tiltom a lányomat,mert tudom csak rosszabb lenne.Nem tudom hova tenni a dolgot,úgy érzem a lányom boldog amióta megismerte,jobban tanul és szorgalmasabb lett.Láttam egyszer őket beszélgetni,furán fog hangzani de öröm volt nézni ahogy ez a két ember beszélget,nem szóltam nekik.Nem bántam ezért a lányomat,de nem tudom hova tenni a dolgot.Nem tudom így jó e hogy nem szólok neki.A férfi is szimpatikus,hülyén hagnzik de még magamnak is elfogadnám:)))

Jó ez így hogy nem szólok bele és nem cseszegetem ezért?

2013. jún. 29. 12:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%
Lehet, hülye kérdés, de egyébként az apjával milyen viszonyban van a lányod?
2013. jún. 29. 12:53
 12/19 A kérdező kommentje:

ma 12:53

Nincs apa komplexusa ha erre gondolsz és nincs hiánya benne.Egyszerüen nem érdekli a saját korosztálya a fiukba.Hülyének,gyerekesnek és idiotáknak tartja őket.Volt neki fiatalabb barátja,azt mondta neki nem kell több bohóc...Ezt nekem mondta.

2013. jún. 29. 12:58
 13/19 A kérdező kommentje:
A fiatalabb alatt értsd a asját korosztályát.
2013. jún. 29. 12:59
 14/19 A kérdező kommentje:
*saját
2013. jún. 29. 13:00
 15/19 anonim ***** válasza:
41%
Ugyanilyen vagyok, mint a lányod. Én egy 17 éves lány vagyok, 30-40-es korosztállyal szoktam beszélgetni, egyszerűen csak velük tudok értelmesen időt tölteni. A tanáraimmal is jól el tudok lenni, állításuk szerint ez nem is véletlen, hiszen a gondolkodásom jóval érettebb, mint az átlag tizenéveseké. Ne aggódj a lányod felől, biztosan ő is értelmes lány, azért keresi komolyabb, érett emberek társaságát.
2013. jún. 29. 13:10
 16/19 anonim ***** válasza:
45%

Én 17 évesen 30 éves pasival voltam együtt.

Ne szólj bele! Ha jó a lányoddal a kapcsolatod, akkor úgyis mondja, ha gondja van. Figyelj oda rá/rájuk, de ne cseszegesd, mert annál rosszabb lenne!

2013. jún. 29. 13:11
 17/19 anonim ***** válasza:
89%
Ha most 32 éves férfiként (36/N vagyok) kérdezném, hogy mit szóltok hozzá, 17 éves a barátnőm, szerintem teljesen ellenkező válaszokat kapnék...
2013. jún. 29. 13:32
 18/19 anonim ***** válasza:
52%
Lehetséges hogy kissebbségi komplexusa van...
2013. jún. 29. 17:45
 19/19 anonim válasza:

Talan kevesbe meghökkentö, de en 20 evesen szerettem bele a 35 eves baratomba. A helyzet meg bonyolultabb volt (valofelben voltak a felesegevel, van egy most 12 eves kisfia) Amikor elmondtam anyueknak (akik persze mar nem igazan cseszegethettek a 20 eves lanyukat) nyilvanvaloan kiborultak. Teljesen megertettem a reakciojukat, es igazuk is volt A helyükben en is feltettem volna magam s azt gondoltam volna, hogy a pasi csak elszorakozik picit a fiatalka csajszival. Hagytam nekik idöt, bemutattam öt nekik. Hamar kiderült, hogy nem kell semmitöl se felteni. Elfogadtak s megszerettek a baratomat. Ennek mar 2 eve.

Szerintem jo, ha nem cseszegeted, de mindenkeppen figyelj azert oda ra. Az ördög nem alszik. Mindenesetre ha serülne a lanyod a kapcsolatban, akkor te ott leszel es batran mehet hozzad vigaszert. Nem fogja azt erezni, hogy jaj anya megmondta es most igaza is lett.

2013. júl. 17. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!