Férfiak, zavar titeket ha a párotok más férfiakkal is barátkozik, találkozik?
Csak akkor zavarna, ha szexuális kapcsolat céljából tenné. Semmilyen más esetben nem.
Érdekes, hogy minden normális válaszadót lepontoztak, mint ahogyan engem is le szoktak pontozni olyan überbuta hisztikék, akik ide járnak panaszkodni és nyavalyogni, de csk azt a választ fogadják el, ami a szájuk íze szerint való.
A témához: csak azt zavarhatja az, hogy másokkal is barátkozik (azaz VAN baráti köre vagy egy-két jó barátja), aki birtokló, aki nagyon szoros pórázon szereti tartani a másikat, aki összekeveri a házasságot és a párkacsolatot a fegyházzal - mint ahogyan egyik hozzászóló előttem írta is.
Ezek a pasik (ritkább eset az,a mikor a féri a fegyőr és a nő a rab a kapcsolatban) szoktak szép lassan beletörődni, beelfásulni az életükbe, elhízni, szétinni a fejüket, vagy megpattanni, esetleg megcsalni előtte az asszonyt. Aztán az asszony idejön és nyavalyog, hogy milyen állat minden férfi... :(
Engem zavar ha kettesben előre megbeszélve találkozik férfiakkal.
ha véletlenül futnak össze és dumálnak egyet az más. A véletlen összefutás és elbeszélgetés csak akkor zavar ha exe az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!