Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ha zavar a szüleim...

Melinda- kérdése:

Normális ha zavar a szüleim szexuláis élete? 13/L

Figyelt kérdés
olyan harmadikos korom óta tudok a szüleim szexuális életéről..mostanában meg nagyon kezdett zavarni hogy ezz csinálják..normális ez??

2012. aug. 17. 22:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki,hogy egymással csinálják nem egy harmadikkal.Amúgy meg normális,hogy zavar:D
2012. aug. 17. 22:37
 2/22 anonim ***** válasza:
66%
14 éves vagyok, és ha egy héten minimum 3x nem zárkóznak be a szobába, akkor elkezdek aggódni, hogy gond van. Szerintem inkább örülnöd kéne, mert az általában(nem mindig..nem mindig.), hogy minden rendben van, és szeretik egymást. Ha házas leszel, te is sokat fogsz szexelni. A szex nem rossz dolog, nélküle nem is lehet élni, szóval amíg nem annyira hangosak, hogy ne tudj aludni, addig nem értem, hogy miért zavar. Nem, nem normális, egy 13 éves lány ilyen téren érettnek mondható.
2012. aug. 17. 22:39
 3/22 anonim ***** válasza:
38%

MÁsodik, talán már te sem vagy szűz?

Kérdező: ez teljesen normális.

2012. aug. 17. 22:40
 4/22 anonim ***** válasza:
73%
Szex nélkül is lehet jól élni. De házaspárok esetében teljesen normális dolog.
2012. aug. 17. 22:42
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Normális. 13 évesen engem is zavart volna, ha tudtam volna róla, de nem tudtam.
2012. aug. 17. 22:43
 6/22 anonim ***** válasza:
96%
Második vagyok, 8 hónapos kapcsolatban élek közel a 15-höz, de még szűz vagyok:D De én le lettem ültetve 8 évesen, el lett magyarázva, hogy a szex egy teljesen normális és jó dolog, ami nélkül nehéz élni.
2012. aug. 17. 22:45
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy miért zavar.

-Ha maga a tudat zavar, hogy valahol, valamikor csinálják, az szerintem nem normális.

-Ha az zavar, hogy hallod (esetleg látod) őket az normális.

Engem nagyon zavart, hogy anyám és az élettársa nyitott ajtónál szexeltek. Recsegett az ágy, ők meg lihegtek, mint a kutyák. Nem mertem kimenni a szobából, nehogy meglássak bármit is. Persze most én is szexelek a férjemmel, de a gyerek szobaajtaja és a mienk is csukva van.

2012. aug. 17. 22:50
 8/22 anonim ***** válasza:
54%
Tehát a te logikád szerint az emberek csak akkor szexeljenek ha gyereket akarnak?
2012. aug. 17. 23:21
 9/22 A kérdező kommentje:
Hát tudjátok..nagyon nem zavart..csak mint mondtam mostanában..ugyan is..találtam egy vibrátort anyukám ruhái között(a pólót pakoltam be a helyére) ..és hát nem is tudom olyan furcsán éreztem magam..meg igen inkább a hangok meg ezek zavarnak..meg az hogy én mindenről tudok és ők azt hiszik hogy nem, emiatt úgy érzem hogy teljesen hülyének néznek engemet.
2012. aug. 17. 23:30
 10/22 anonim ***** válasza:
90%
Én a helyedben simán szólnék nekik, hogy néha hallod őket és zavar.
2012. aug. 17. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!