Melinda- kérdése:
Normális ha zavar a szüleim szexuláis élete? 13/L
Figyelt kérdés
olyan harmadikos korom óta tudok a szüleim szexuális életéről..mostanában meg nagyon kezdett zavarni hogy ezz csinálják..normális ez??2012. aug. 17. 22:36
21/22 anonim válasza:
Én is teljesen ugynolyan helyzetben vagyok mint te,csak én
fiú vagyok
22/22 anonim válasza:
Igazából én is hasonló helyzetben vagyok.
Mert igazából rohadtul nem akarom tudni ha csinálják(nem is tudom általában mikor) meg pont leszarom.
Igen tudom hogy egy kapcsolatban nyilván szex van de egyszerűen már bocsánat de gusztustalan már belegondolni is nemhogy hallani bármit belőle.
Amúgy meg fun fact xd ha házibulin vagyok vagy valami azért gondolom mindenkinek ismerős a helyzet mikor az egyik barátnőddel próbáljátok visszafolytani a röhögést mert a szomszéd szobában megy az akció az meg pláne ha hangosan nyomják xdd na ez például egyáltalán nem zavar. de ha a szüleimről van szó konkrétan irtózok pfujj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!