Normális ha zavar a szüleim szexuláis élete? 13/L
Mit keresel te anyád holmijai között?Egyébként említsd meg nekik ha zavar,vagy mi szóljunk nekik?
Engem is zavart régen, mert hallottam őket.:D
Múltkor én is pakoltam be a szekrényekbe a ruháikat, erre mi esik ki a szekrényből? Egy vibri.
Hát mondom jóóóvan, visszatettem, de folytak a könnyeim a röhögéstől :D Nem rajtuk röhögtem hanem a helyzeten :D
Mostmár nem zavar. Elfogadtam, én is csinálom.:D
19/L
Teljesen normális,
engem is zavart annyi idősen:)
Teljesen normális, hogy zavar.
Hiszen senkinek nem kéne hallania, ahogy mások csinálják. Szólj nekik, én is anno megtettem a te korodban.
Örültem, hogy boldogok, de nem normális hallhatóan csinálni, mikor a gyerek is otthon van!
22/L
Én is 13 vagyok, és ez engem is nagyon zavar...
Egyszer éjjel kimentem szólni anyu szobájába, mert véresre kapartam a homlokom álmomban :D Erre mit látok? Hát azt.
(amúgy apa nagyon horkol álmában, ezért alszanak külön)
Záporoztak a könnyeim, és remegtem..
Másnap nem szóltam anyukámékhoz.
Amúgy az én szüleim nagyon rendesek, szépen leültettek, megbeszélték velem a dolgot és kész.
Nálunk tök halkan csinálják, és úgy, hogy mi ne tudjunk róla.Ezért is lepődtem meg az miatt annyira.Nálunk nincs vibrátor, csak óvszer apu ruhái között(Igen, én pakolom mosás után a ruháikat) Engem már annyira nem zavar, de mindig igyekszem korán eleludni, és shasem kelek fel éjjel, nehogy megint "rajtakapjam" Őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!