Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ha zavar a szüleim...

Melinda- kérdése:

Normális ha zavar a szüleim szexuláis élete? 13/L

Figyelt kérdés
olyan harmadikos korom óta tudok a szüleim szexuális életéről..mostanában meg nagyon kezdett zavarni hogy ezz csinálják..normális ez??

2012. aug. 17. 22:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
5%

Mit keresel te anyád holmijai között?Egyébként említsd meg nekik ha zavar,vagy mi szóljunk nekik?

2012. aug. 17. 23:51
 12/22 A kérdező kommentje:
mint mondtam..a pulcsiját raktam be a szekrénybe..
2012. aug. 18. 00:03
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Engem is zavart régen, mert hallottam őket.:D

Múltkor én is pakoltam be a szekrényekbe a ruháikat, erre mi esik ki a szekrényből? Egy vibri.

Hát mondom jóóóvan, visszatettem, de folytak a könnyeim a röhögéstől :D Nem rajtuk röhögtem hanem a helyzeten :D

Mostmár nem zavar. Elfogadtam, én is csinálom.:D

19/L

2012. aug. 18. 07:08
 14/22 anonim ***** válasza:

Teljesen normális,

engem is zavart annyi idősen:)

2012. aug. 18. 09:48
 15/22 anonim ***** válasza:
54%
Normális az viszont nem hogy szüleid nincsenek tekintettel rád és nem csinálják úgy hogy ne tudj róla. A szex nem olyan dolog amit mutogatni kellene a gyerekek előtt emberek vagyunk és nem állatok.
2012. aug. 18. 12:06
 16/22 anonim ***** válasza:
85%

Teljesen normális, hogy zavar.

Hiszen senkinek nem kéne hallania, ahogy mások csinálják. Szólj nekik, én is anno megtettem a te korodban.

Örültem, hogy boldogok, de nem normális hallhatóan csinálni, mikor a gyerek is otthon van!

22/L

2012. aug. 18. 12:08
 17/22 anonim ***** válasza:
63%
Teljesen normális hogy a szüleid szexuális életet élnek,ne foglalkozz vele,inkább örülj neki,hogy egymással csinálják,felnőtt emberek az az egészséges.Foglald el magad valamivel vagy ne feküdj le későn és meg van oldva.
2012. aug. 18. 12:59
 18/22 anonim ***** válasza:
jajjdejó,hogy nálunk akkor csinálják mikor nem vagyok itthon :D
2012. aug. 18. 21:35
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.. :) hát a vibrátoros eset nálunk is előfordult..és én is ugyan így reagáltam rá..:D megfogadom a tanácsaitokat és szólni fogok hogy ha lehet halkabban :)
2012. aug. 19. 22:30
 20/22 anonim válasza:

Én is 13 vagyok, és ez engem is nagyon zavar...

Egyszer éjjel kimentem szólni anyu szobájába, mert véresre kapartam a homlokom álmomban :D Erre mit látok? Hát azt.

(amúgy apa nagyon horkol álmában, ezért alszanak külön)

Záporoztak a könnyeim, és remegtem..

Másnap nem szóltam anyukámékhoz.

Amúgy az én szüleim nagyon rendesek, szépen leültettek, megbeszélték velem a dolgot és kész.

Nálunk tök halkan csinálják, és úgy, hogy mi ne tudjunk róla.Ezért is lepődtem meg az miatt annyira.Nálunk nincs vibrátor, csak óvszer apu ruhái között(Igen, én pakolom mosás után a ruháikat) Engem már annyira nem zavar, de mindig igyekszem korán eleludni, és shasem kelek fel éjjel, nehogy megint "rajtakapjam" Őket

2012. okt. 31. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!