Zavar, hogy apa a nappaliban alszik! Mit tegyek még?
Az a helyzet, hogy jelenleg ketten élünk itthon apával, anya elköltözött,mert el fognak válni.
Apa évek óta a nappaliban alszik, ez eddig nem zavart ennyire, de most nagyon, mert semmit sem tudok így csinálni.
Anya mindig este, délután csinálta ezeket, de én reggel vagyok aktívabb..
Nem tudok főzni, mert az elszívó hangjától nem tud aludni, nem tudok felporszívózni, arról csak álmodok, hogy esetleg tornázzak...
Amúgy van apának 1 külön szobája, fogalmam sincs, miért a nappaliban alszik. Tv-zni se lehet így.
Nem elég, hogy nekem kell mindent csinálni így hirtelen, még ő szabja meg, hogy mikor csinálhassam.. Ma úgy telt a napom, hogy felkeltem 7-kor, azóta várok, hogy csinálhassak valamit, és majd kész leszek valamikor.. Persze hallgathatom, hogy miért nem főztem meg eddig.. Elegem van már most, 1 hónap után!!...
Megkértem már szépen, csúnyán is, hogy legyen szíves a saját szobájában aludni az emeleten, ott nem zavarnám, de lusta felmenni az emeletre...
17/L
nem költözhetnél anyukádhoz,vagy máshova? akkor legalább felfogná,hogy te eddig is csak jót akartál neki!
nem irigyellek..
Ha nem használ a szó, tedd amit tenned kell. Főzz, ha kell, ha meg rádförmed, mond meg neki h vagy lesz kaja és hangos leszel, vagy csöndben leszel,de akkor magának csinál mindent. Sajnos sok ilyen embert ismerek, aki ilyen..
Nem tudom, mi a megoldás, én tenném amit szeretnék, vagy amit kell,ha felébred ő baja, hogy rossz helyen van. Te az emeleten nem tudod megcsinálni a dolgaidat? Mondjuk TV, torna..természetesen a főzés a konyhában, de ezen kívül?!
Hát konyha csak lent van, fent összepakolászok, de a fenti porszívó hangos, arra is felkelne. Tornázni itt nem tudok, mert nem tudom felhozni a szobabiciklit egedül, ő meg nem segítene..
Illetve a szobámban nincs hely, hogy tornázzak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!