Van aki a nappaliban kihúzhatós ágyaon alszik? Milyen érzés nem szobában aludni?
hát elég ciki, hogy nem csináltatok saját hálószobát.... nálunk anyukám aludt a nappaliban, mivel összevissz 2 szobás lakásunk van. viszont külön volt a konyha.
másnak 40nm az egész lakása. csak le tudtok választani egy olyan kis részt, ahol elfér a hálósarkotok...
6 nm az nem szoba, az még félszobának is kicsi... :-[
(Félszoba = 12 nm-nél kisebb helyiség ablakkal)
Ideiglenesen, 2-3 éjszakára ki lehet bírni egy kihúzhatós kanapén, de állandóan az ilyen ágyakon nem lehet aludni!!!
Én a helyetekben a tágas nappaliból leválasztanék egy részt hálószobának (pl. egy keresztbefordított szekrénysorral, ennek a háta mögött lehetne egy hálószoba)... Oda beférne egy franciaágy, amin kényelmesen lehet aludni! Nem mindegy, hogy kipihenve kezditek a következő napot, vagy "összetörve", mert kényelmetlen a kanapé.
Csupán egy 3 méter széles részt kellene leválasztani a nappaliból, ez már elegendő lenne hálószobának!
Nem tudom, milyen építész volt, aki 6 nm-es "szobákat" tervezett be a házatokba, de szívesen letörném a kezét!
(Nekem a kamrám és a második W.C. ekkora alapterületű!!!)
Készüljetek fel, hogy a gyerekszoba is hamarosan kicsi lesz a gyereknek : hol fog játszani a gyerek, ha az ágya 2 nm-en áll?... Vagy vegyetek neki olyan ágyat már most, ami alatt elfér az íróasztala és egy szekrény...
na akkor mégeyszer leirom mert nem voltam érthető! van egy 12 nm es szobánk az gyerekszoba, de van egy 6nm es valami amit gardrobnak használunk. és ha a baba nagy lessz ugy tervezzük hogy nappaliban laszunk a ruhák meg a gardrobban lesznek.
a közlekedőnk 4nm es a wc nk 2nm a fürdö 10nm es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!