Ablak alá ágy? Nekem fura lenne mert eddig szemben volt vele, és azt is hallottam hogy nem jó valamiért ablaknak háttal aludni!
Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 23:50
1/11 anonim válasza:
Miért ne lenne jó? Én is úgy alszom.
2/11 A kérdező kommentje:
Valami egyensúly miatt...
2011. júl. 18. 01:04
3/11 anonim válasza:
Nekem az ablak előtt van az ágyam, és istenien alszom.
4/11 anonim válasza:
Az ablakban szöknek az energiák.. valami ilyesmit szoktak mondani. Plusz max a nagyon jól szigetelt ablak alatt nincs huzat, még ha csak minimális is..
Bár mindehhez hozzátartozik, hogy nekem is volt ablak alatt az ágyam még tizenévesen, és szerettem. :)
5/11 anonim válasza:
Nekem 310 éve ablak alatt van az ágyam,és szemben az ajtó. Mégis mindig jól alszom. Ez csak egy babona,hogy nem szabad oda tenni.
7/11 anonim válasza:
A mi ágyunk is az ablak alatt van és semmi bajunk, kicsattanunk az energiától.
8/11 anonim válasza:
Nem tudnék ablak alatt aludni. Zavarná a biztonság érzetem. No meg amikor ki van nyitva....
9/11 A kérdező kommentje:
Engem is ez zavarna!Hogy nem látom az ablakot!A hely miatt kellene az ablak alá raknunk a kisebb szobába az ágyunkat!
2011. júl. 18. 22:42
10/11 anonim válasza:
Semmi ezoterikus nincs adologban. Az ablakok hőtechnikai sajátságai miatt nem szerencsés oda tenni. No meg a nagy, súlyos bútorokat látvány szempontjából sem az igazi ablakhoz helyezni. A harmadik ok, hogy gyakran nehezen nyithatóvá válik az ablak, ha alátolunk egy bazi nagy ágyat. Ettől függetlenül kivételek lehetnek, de általában valóban nem az igazi megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!