Hogyan szoktassam 6 hetes kislányomat éjszakára a saját kiságyába? Napközben a nappaliban alszik, éjszaka eddig velem aludt. Szeretném hozzászoktatni, hogy éjjel maradjon az ágyában. Van légzésfigyelőm, s babaőröm is.
Ne aggódj, menni fog.
Enyém fiam is velem egy ágyban aludt 3 hónapos koráig. Úgy voltam vele, hogy amikor elkezd forogni, akkor már mindenképpen ott lesz a jó neki, hogy éjjel le ne essen mellőlem. A beszoktatást nappal kezdtem, 2 hónapos korában, és fokozatosan. Egyre több és több időt töltött el az ágyában. Először csak pár percet, amíg kiszaladtam behozni a postát. Aztán ott játszott, ott énekeltem neki, csupa jó élmény kapcsolódott hozzá. Amikor már párszor sikerült elaludnia nappal benne, akkor tettem próbát egy éjszakával. Teljes siker. :-) Azóta is ott alszik.
Most mondhatná valaki, hogy minek kellett ezt végigzongorázni, miért nem altattam kezdettől fogva a kiságyában. Hát azért, mert kezdetben neki is, nekem is sokkal kényelmesebb volt, hogy mellettem volt, nem egy másik szobában, egy másik ágyban. Hogy nem kelnem kellett hozzá, hanem csak odafordulni.
Nekem nem volt se légzésfigyelőm, se babaőröm.
Szia!
Szerintem próbáld meg úgy hogyha elalszik melletted akkor átteszed az ágyába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!